Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Mõnus vaadata kohe kuidas liiklus sujub :))))
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kordagi ei anta signaali:lol:Confusedilly:Confusedhocked:

http://www.youtube.com/watch?v=oU6oFY64H...re=related
ilus!:tongue:
Meil võix ka ju selline süsteem olla linnades!:wink::tongue:
seda vana videot on tuunitud, muidu käis asi ikka tunduvalt aeglasemalt.
Tallinnas saaks nalja....
ei, lahe. krt naerma ajas küll. ei tia kas selles riigis mingeid muid reegleid ka tuntakse peale selle et "lähen sealt kust mahun ja ei hooli millestki"
Ei ole koha midagi muud öelda ,et väga rahulik liiklus. Eelmisel nädalal suuruselt neljandas Türgi linnas Adanas oli kindlasti palju toredam liiklus, eriti huvitav oli see kui 2 realisest teest sai korraga 4 realine.
Joonas Kirjutas:Ei ole koha midagi muud öelda ,et väga rahulik liiklus. Eelmisel nädalal suuruselt neljandas Türgi linnas Adanas oli kindlasti palju toredam liiklus, eriti huvitav oli see kui 2 realisest teest sai korraga 4 realine.

Ka euroopas üsna tavaline (lõunapool) ja tihtipeale lähevad ka jalakäiate teed kasutusse
paar aastat tagasi sai ka autoga Tallinnast Istanbuli sõidetud kuid seal ei olnud minu meelest sugugi kõige jubedam see liiklus... Rumeenia ning sealne Bukarest andis ikka kõigile silmad ette. 2 rida ja 5 autot kõrvuti oli suht siuke tavaline nähe ning lisaks valgusfoorid, millede olemasolule oli raske põhjendust leida Smile
Mis muidugi ei tähenda, et Istanbulis normaalne liiklus oleks olnud, seal sai 24 tunni jooksul 3 korda peeglid kokku sõidetud, tee kitsas, sinu pool takistust ei ole, hakkad sõitma kuid kohalikult konksninal vaja ikka testida, kas mahub vastu tulema. Alati ei mahtunud Smile
Õnneks oopelil mingid imelikud kummist peeglid, ning jäid ühte tükki...
Aga signaal asendas nii rumeenias kui türgis suunatulesid ning muid märguandeid Smile