Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Kas 8,5" laiad ja 17" lm veljed mahuvad w124 CE alla?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mure nimelt järgmine, et leidsin väga toredad AMG veljed kuid tagumised on 8,5 tolli laiad ning ET on 30. Kas kellelgi on kogemusi selliste velgede w124 kupeele alla monteerimisega?
mahuvad küll aga olenevalt rehvide laiusest, tuleb koopaservasi seest poolt nati ära lõigata. mul enda omadel oli all tutikad barum bravuris 235/45r17 ja siis lasin servad nati õhemaks teha, muidu sõid rehve.
Tänan! Proovin siis alla panna!
Oliverk Kirjutas:mahuvad küll aga olenevalt rehvide laiusest, tuleb koopaservasi seest poolt nati ära lõigata. mul enda omadel oli all tutikad barum bravuris 235/45r17 ja siis lasin servad nati õhemaks teha, muidu sõid rehve.

Confusedmash: lõigata ??? No edu siis uute(kaarte) servade ehitamisega. Pigem ikka muljutakse neid sissepoole õrnalt.
no ma ei usu et kui ET30 on siis vastu käib! Mul olid all 235/45 17" mõõduga rehvid ja velje EToli 25 napikalt käisid vastu! ET30 etohiks enam käia!
Oliverk Kirjutas:........tuleb koopaservasi seest poolt nati ära lõigata.

Ma lisan ka ühe võimaliku variandi.
Kui sellest ka jääb väheks, alles siis lennake "lõikajatega" peale.:cool2:

Vaata faili :
Kuna ilma autot "modifitseerimata" need veljed isegi 215 (või oli see 225, täpselt ei mäleta)rehvidega korralikult alla ei mahtunud siis läksin hoopis teist teed ning vahetasin need veljed sobivamate vastu. Nüüd ei ole muret, et tiivaservad rooste läheksid ega muud jama. Tänud vastajatele.
mul on 300ce-l all veljed 17'' ja 8,5'' laiad ja rehv on 245/45/r17 taga ja vastu ei käi, aga ette üle 225 laia rehvi panna ei saa 8,5'' laia veljega. mul vähemalt on nii. seda ET-d ma muidugi ei tea mis mul on.