Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w124 kesklukk
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere jälle. Mureks selline väike anomaalia, kus auto mõnikord lukustab uksed kui võtmed seistes ette on jäänud. Üks hommik jäi auto bensukas tankuri ette niimoodi:pissed2: aga õnneks olid varuvõtmed lähedalt tuua. Kas võib olla vaakumpumbas asi, kuna vaakumpumba pealt ajab nagu õli välja (sealt kust tuleb pidurivõimendi toru välja). Autoks w124 300 TD `88
Tänud hea nõu eest.
kuidas saab kesklukuplokist õli tulla?? pigem on asi signas või mõnes kesklukuploki juhtmes, mis läheb lühisesse, või siis kesklukuplokis endas.
ma arvan, et lihtsalt valest kohast otsitakse viga- 124-l pole kapotialusel vaakumil kesklukuga midagi pistmist.
hakka ikka tagaistme alt pihta.
Mul tegi sellist trikki pagassi lukk. Liikus raskelt ja jäi kuhugi keskele pidama ja vahest põrus kinni tagasi ja lükkas uksed lukku, mõnikord jäi sellise kohapeale kinni, et kesklukk üldse ei toiminud.
Sedaanil on pump tagaistme all,aga kus ta on samal w124 universaalkerega autol?
Vot siis, ma ise mõtlesin, et seesama kapotialune vaakumpump juhib ka kesklukkuConfusedilly: Siis arvan, et asi võib olla tõesti tagaluugi lukus sest nupp käib väga raskelt ja kiilub ka vahest kinni. Aga tõesti, kus on keskluku vaakumpump?
Mind ka huvitaks.Sedaanil uste lukustamise ajal oli ilusti kuulda,kuidas vaakumpump istme all häält tegi.Universaalkerega autol mina küll pumba häält ei kuule.Järsku keegi oskab lähemalt seletada.Mingit surinat kuulen ainult siis,kui lasen tagaluugi kinni ja see ennast fikseerib.
Eks ta ikka seal tagaistme all ole.
Sai manualides ka natuke uuritud,jah,universaalil on ta sama koha peal,kus sedaanil st. paremalpool tagaistme padja all.Tänud kõigile.
tagaluuki sulgeb/fikseerib elektrimootor universaalil. vaakum juhib ainult lukustamist/avamist uste lukustamisel
võib olla küll selles tagaluugi lukus. võta lahti ja õlita korralikult ära. too on nii lolli süsteemiga, et kakub sinna niiskuse sisse.
hea üllatus võib olla küll, kui külmaga tankimiseks jätad nurruma ja pärast pead sisenema läbi katkilöödud akna vms. karm teema