Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: 190 E käivitumis probleem
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mercedes-Benz 190 E 1.8 80 kW 1991 aasta omal väike probleem või vb suur.Hommikul läksin autoga sõitma tegin ca 1km ringi ja kõik toimis ja kui poest välja tulin enam auto ei käivitunud.Süüdet andes jäi iga korraga võimu vähemaks kuni 3-4 korrani ja enam ei võtnud yldse ja kuulda on süüdet andes lihtsalt mingit elektri pininat vms aga vb mulle tundub nii kuna mootorile süüte andmise ajal tavaliselt ei kuule seda väikest pininat.Mis võib viga olla???ja sai proovitud käima ka lükata mitu korda ja lubab lubab aga ei hakka tööle!!
Krokodillidega proovisid? Või on vool olemas ikka? Kui enda autol olid starteri puksid läbi, siis iga korraga hakkas aina vaevalisemalt käivitama, kuni üks hommik kodus (õnneks) enam ei lubanud ka enam. Muidu starteri kuluosade vahetamine on küllaltki soodne töö, kuid selle kätte saamine mootori vahelt on põnevamat sorti ettevõtmine.. Vähemalt 2.0 bensukal oli nii. Starter tasuks vast lasta igal juhul üle vaadata, et ei juhtuks nii nagu mu isa c klassil- andis see otsad Hiiumaal, kui ta oli puhkusel Confusedilly:
Tõnu_111 Kirjutas:Krokodillidega proovisid? Või on vool olemas ikka? Kui enda autol olid starteri puksid läbi, siis iga korraga hakkas aina vaevalisemalt käivitama, kuni üks hommik kodus (õnneks) enam ei lubanud ka enam. Muidu starteri kuluosade vahetamine on küllaltki soodne töö, kuid selle kätte saamine mootori vahelt on põnevamat sorti ettevõtmine.. Vähemalt 2.0 bensukal oli nii. Starter tasuks vast lasta igal juhul üle vaadata, et ei juhtuks nii nagu mu isa c klassil- andis see otsad Hiiumaal, kui ta oli puhkusel Confusedilly:

Proovisin krokodillidega ja läks käima,akus oli viga,mida ei oleks arvanud kuna koguaeg töödanud perfektselt!!