Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: mure autoga 300E '91
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Jõudu!

Olen suht värske Mercedes-Benz kasutaja, MB 300E '91 132kw, ja autoremondis suht nõrk. Mure selline, et kui mootor on külm on kõik tip-top, aga kui töötemp normaalseks läheb, sis hakkab pihta järgnev jama:

Sõites linnas/maanteel püsiva kiirusega kaob moototrist jõud, pöörded jäävad paigale (või langevad pisut), kiirus hakkab langema. Mõnikord aitab sellest kui jalg pedaalilt korraks ära võtta ja uuesti gaasi anda, kuid mõnikord ei aitab vaid see kui kick-down alla vajutada, sis süstib edasi nagu noor hobune.
Paigal seistes D-käigul on pöörded 500 ringis ja N'il rohkem kui ikka alla 1000. Turtsub ja plärtsub suht karmilt. Kui seistes N-käigul gaasipedaal poolepeale või põhja (mitte kick-down) vajutada sis paugub kohati midagi kuskil torudes.

Probleem on aind siis kui mootor soojaks läheb. Vahetasin kütusefiltri kuid ei midagi.

Vahepeal aitas see, et kui enne pidurdamist käik N'ile panna ja sis edasi sõitmisel taas D'le panna. Kuid nüüd ei midagi. Närv on suht läbi juba Smile

Kas keegi oskaks mingit suunda kätte näidata, et milles asi võiks olla? Olen vaene üliõpilane ja ei saa päris esindusse ka viia, et nad seal mitu tundi uuriks milles asi ja seejärel veel samakaua parandaks Smile


Ette tänades,



Hardi.