Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: 3,0 162 kw mootori heitgaasid paigast ära
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Et siis autoks w124 300 ce-24. Heitgaasid on mingi 9, norm oli mingi 3(katalüsaatorita versioonil). Öeldi, et lambda korras. See ju 3 korda rohkem kui lubatud. Milline võib ei tea viga olla? Igasugune abi kuluks marjaks ära.
Mina läheks Silberisse- sest teades et vanadel pillidel on seal eeskirjade järgi ikka mega palju vaja kontrollida 1,2 tunniga - siis tasub see ära.
Õlirõngad kinni, klapisääretihendid kulunud, õhufilter umbes ?
oot, kas sul on katiga või katita versioon, kui katita siis ei ole vist lamdat ka....
katte all pole, kuid peaks olema. lambda olemas. Hirmutate täitsa ära, kui klapisääretihendid või rõngad :S
Kui katid on alt välja pekstud siis ei saagi heitgaasid normis olla ju, kuid kas siis kohe kolm korda üle normi on, see on natuke kahtlane. Sõber sai V6 Mondeol lambdade vahetusega gaasid normi.
Ja kui mingil põhjusel Silberisse ei taha minna siis soovitaks Truumut, ise olen tema juures käinud ja lähen uuesti kui vaja.
erx000 Kirjutas:Kui katid on alt välja pekstud siis ei saagi heitgaasid normis olla ju, kuid kas siis kohe kolm korda üle normi on, see on natuke kahtlane.

pole ta kahtlane midagi.... endal oli kogemus civicuga... samuti oli katt vahelt ära lõigatud ja heitgaase normi ei saanud... paigaldasin uue kati ja näe imet... nagu uus auto...Confusedmash:
Ma arvan ka et suht mõttetu hakata mingeid vigu leiutama kui endal katid vahelt ära, mõned ei saa kattidegagi heitgaase paika.
panen katid alla ja siis annan teada...