Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w210 telefoni asemel juhtmeotsad
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Teema siis selline et kui auto ostsin puudus seal telefon ja mõtlesin et ok, aga nüüd mõtlesin et panen ta töökorda ja leidsin juhtmeotsad mis kuuluvad telefonile. Pistik küljest lõigatud ainult juhtme otsad. Käisin silberist uurimas ja nemad ütlesid et ei saa panna juhtmete otsa telefoni. Ma ei taha seda uskuda, kui kuskilt juhe läbilõigata saab ju alati ära parandada, uus pistik ja ülejäänd vidinad. Loodan et saate sellest jutust aru ja oskate soovitada järgmist sammu. Auto siis e270cdi 2001a
MBl on väga erinevaid hands-free süsteeme. Uuri välja milline sul täpselt olemas on olnud. Äkki oli autotelefon (mingi special NOKIA) siis tõesti ei saa sinna otsa niisama tavalist mobla riputada. Samuti võis sul olla ainult mingi 6210 (ja analoogsed mudeli) niiöelda telfoni alus kuhu sisse siis mobla torgatakse.
silberist saad teada mis telefon sul seal enne oli ja siis tellidki selle uue tel hoidiku karbi koos juhtmega, telefoni ostad mujalt.
käisin silberis ja seal öeldi et tegu on tavalise telefoniga, ei mingit marki. Aga mobla ei pidand olema. Saa siis neist nüüd aru.
noo aga küsinud siis mis telefoniga tegu on, vin koodi järgi saab ju teada mis tel autole peale pandi?
Ilmselt ongi siis auto telefon, aga kõigil asjadel on mingi mark või tüüp - uuri välja mis sinul oli, äkki Nokia selline spets auto tel vms!
Ma käisin seal silleris ja mull joppas teist korda ühe ja sama mehe otsa. Ta nii väidabgi et tavaline ja kõik. Küsisin nime tema ikka et tavaline kas sa siis aru ei saa. No eitea mis edasi
Ära mina varuosa osakonda. Mine sinna tööde vastuvõtjate juurde ja ütle et sul on vaja diagnostikuga/elektrikuga rääkida - MÄRTENit küsi. Ma räägin talle loo ära ja siis saab abi. Ütle et foorumist küsisid abi ja Jürgen andis kontaktid. Kaua sa keberniidid muidu.
Edu
ok tänud. Lähen käin seal ära, eks annan teada.
Sai siis silberis käidud. Kohe teineasi kui keegi soovitab ja kellegil tuttav. Tuli siis välja et sinna oli ka keegi kunagi ise mingi telefoni paigaldand ja müües kaasa haaranud. Et nuppud roolil ja comandis on jälle niiöelda valmidus. Seega nüüd hakkan uusi lahendusi otsima.
no hea et niigi läits Smile Igatahes edu.