Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Auto Saint-Tropez'st Eestisse
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
On kaaskodanikel ehk ideid, kuidas saada odavalt ja lihtsalt üks auto Saint-Tropez'st (Lõuna Pransusmaa) Eestisse ? Odavalt on 10 kEEK või alla selle.

Küsimust ennetades ütlen kohe ära, et auto sealt siia ise võimeline sõitma ei ole.


Ideid ?
missioon impossible
Ei usu, et mission impossible on, sest igasugused autoplatsid ju toovad ka L-Prantsusmaalt autosid. Kontakteeru mõnega, kus Prantsuse nr-dega autosid näed ja küsi, et kas saavad sind ka aidata äkki. Ma küll ei usu, et nad kõikide autodega sealt kohale sõidavad siia.
Kalev Kirjutas:Ei usu, et mission impossible on, sest igasugused autoplatsid ju toovad ka L-Prantsusmaalt autosid. Kontakteeru mõnega, kus Prantsuse nr-dega autosid näed ja küsi, et kas saavad sind ka aidata äkki. Ma küll ei usu, et nad kõikide autodega sealt kohale sõidavad siia.

On kellelgi ehk vihjeid, milliseid autoaedu pommitada ? kõiki läbi helistada on kah suht tüütu.
Kas hr.Pihus soovib saada taas mersumeheks? Jajaaaa....mõistan...süda kutsub Smile
Sulo Kirjutas:Kas hr.Pihus soovib saada taas mersumeheks? Jajaaaa....mõistan...süda kutsub Smile

noh kui sa just pead offtopicuks kiskuma, siis tahaks midagi sellist ära tuua sealt: http://www.evalbum.com/452


BTW mersusid saab lähemalt kah.
Confusedhocked:Confusedilly:
Sulo Kirjutas:Confusedhocked:Confusedilly:

ja ära küsi, mida ma talvel sellega teen, sest siis ma hakkan karjuma :lol:
Ohsaraisk, elektrimassin! Einoh, roheline mõtlemine on mulle alati meeldind, enda auto seda küll just väga ei ole aga... Aga selle autoga ei saa 0-100 kiirendust ju mõõta Smile
Kas see ongi põhjus, miks ta omal jõul ei liigu? Et noh, kusagil kiirteel saab vool otsa ja hambad?
Kas plaanis see liikur kohandada Tallinna oludele vastavaks?
Ehk siis sarved külge ja piki trolli liini kimama?
Laur Kirjutas:Kas plaanis see liikur kohandada Tallinna oludele vastavaks?
Ehk siis sarved külge ja piki trolli liini kimama?

ei, seda mitte Big Grin trolli liini vool on veidi vale selle jaoks. Aga kodus ja/või tööl laadides peaks igapäevased sõidud saama tehtud.
Pikema otsa jaoks on ikka teist autot siis tarvis või kasutada ühistransporti.
rauntz Kirjutas:Pikema otsa jaoks on ikka teist autot siis tarvis või kasutada ühistransporti.

noh teine auto on õnneks olemas (mitte Mercedes-Benz :evil: )
Krt kui ära tood, äkki oled valmis pisut demoma seda aparaati, sportlik huvi on tekkinud sellise vastu... Mul naisel tarvis autot ca 2-3 korda nädalas läbisõiduga max 40 km/ots. Mõlgutan ka vaikselt mõtteid... Kas sellist ka siinmail remonditakse/hooldatakse, oled uurinud?
Täitsa huvitav aparaat.Rolleyes
rauntz Kirjutas:Krt kui ära tood, äkki oled valmis pisut demoma seda aparaati, sportlik huvi on tekkinud sellise vastu... Mul naisel tarvis autot ca 2-3 korda nädalas läbisõiduga max 40 km/ots. Mõlgutan ka vaikselt mõtteid... Kas sellist ka siinmail remonditakse/hooldatakse, oled uurinud?

pole midagi väga remontida ja hooldada, mis on ka üls põhjus, miks autotootjad ei viitsi neid toota. ainus hooldus on akude vahetamine (ca 100 kkm järel) ja sellel konkreetsel isendil ka veega täitmine (ca 2x aastas) aga muus osas on suhteliselt hooldusvaba. kui välja arvata tavalised silla jubinad, aga need on samad, kui tavalisel saxol. isegi piduriklotse peab oluliselt harvem vahetama, kuna pidurdamine käib põhiliselt mootoriga, st mootor pannakse generaatorina tööle ja seeläbi toodetakse osa voolu tagasi.

mis puutub elektri osa hooldamisse remonti, siis see on samuti suhteliselt lihtne ja sellest üritaks ise üle käia.

konkreetne isend, mis mul silmapiiril on suhteliselt pädev, 2001 aasta, 9kkm läbisõitu (ei vaidle !) ja 3500€

Aga siia toomisega on pisuke probleem, hetkel parim pakkumine on DHL'ilt, 20 kEEK, aga selleks peaks autot seal pransusmaal ca 200 kilomeetrit liigutama, sest Saint-Tropez on piisavalt karupees ja transporditeed sealt eriti läbi ei lähe.
Saada e-mail sven.randala@ee.dsv.com kirjuta et DHL pakkus 20k ja et pead auto viima 200km eemale, küsi kas saab parema pakkumise teha?
Rait Kirjutas:Saada e-mail sven.randala@ee.dsv.com kirjuta et DHL pakkus 20k ja et pead auto viima 200km eemale, küsi kas saab parema pakkumise teha?
kirjuta ikka, et dhl pakkus 15k Smile
Ootad kuni ilmad lähevad paremaks, võtad pooliku autoveo treila sappa ja lähed ise järgi. Kui kallites kohtades ei peatu tuled pe-aegu 10k välja.
Laur Kirjutas:Ootad kuni ilmad lähevad paremaks, võtad pooliku autoveo treila sappa ja lähed ise järgi. Kui kallites kohtades ei peatu tuled pe-aegu 10k välja.

kütuse kulu poolest küll, kokku on sinna edasi tagasi 6000 kilti. Ma küll ei tea, palju mul omega kütust võtab kui tal käru ja tonnine masin sabas on, aga ehk saab vaikselt kruiisides 10 liitriga hakkama ?
kui liidad juurde veel tõsiasja, et ma pean hakkama E kategooria luba taotlema, siis ei tule Smile Lisaks ei saa ma oma omega sabas auto treilat vedada, sest maksimum lubatud piduritega haagise mass on 1600 kilo, sellise reg massiga haagist aga vist ei leia, nagu selgub.
Lehti: 1 2