Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Sony ps2 modimine ?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Terv!

On äkki kellegil tutvusi? Sai pojale paar mängu juurde ostetud,aga vale piirkond(Usa).Kuna väikemehel meel must,siis tuleb natsa "mustamaagiat" kasutada.Kuna mõned tel.nr-id sai muretsetud ja sinna ka helistatud... kuid biznis mitte legaalne,siis olen endiselt ootelConfusedad:.
:thumbdown:Vot USA-s on siuke formaat nagu NTSC, kui mu mälu ei peta ja meil siin PAL/G. Ehk ausalt ölda arvan et tänu erinevatele värvi ja heli süsteemidele oli sinu investeering USA mängudesse nats :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:.
Oligi arusaadav... aga kiibi vahetusega saab asja kõike(Usa,Eu) mängivaks,orjenteeruv hind 400-700.-eeki.KB-sis müüakse modituid ps-e ja sinna on see ka juurde märgitud.Tahaksin lihtsalt ämbrit jalaotsast ära saada Confusedmash: ja mängud maksid 175.-eeki(5tk) ,et häving polegi nii suur!
Nu tee asi ära. Aga legaalselt sa seda küll ei saa. Kui siis lihtsalt kindluse mõttes mingi asisem töökoda otsida. Suur-Ameerika tänaval peaks midagi olema. Sony ametlik remont narva mnt pandi firmaomaniku lollustel vist kinni. Sealt ma mõnda tuntsin, kui väga tahad võin ju uurida kuhu naad tööle läksid. Aga see võttab mul juba nats aega.
Kui saan tehtud(salaja),siis annan teada!
Räägi räägi, et pojale nagunii ise mängid Smile)) ise tahaks PSP-slim kodustada
Markko Kirjutas:Räägi räägi, et pojale nagunii ise mängid Smile)) ise tahaks PSP-slim kodustada

Rolleyes...
Markko Kirjutas:Räägi räägi, et pojale nagunii ise mängid Smile)) ise tahaks PSP-slim kodustada

Rolleyes...