Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Minu järgmine liikur - seletus
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3 4 5
Nonii, panen enne väikse teema üles, kui jutud levima hakkavad.

Olen siin juba tükk aega uuemat sõiduvahendit otsinud ja mitte just väga kallist. Aga millegipärast sobivat mersut selle raha eest ei leidnud ja kurvastuseks pidin teise margi peale mõtlema hakkama. Õigemini mitte mõtlema, vaid lihtsalt jäi hea sõbra Audi silma, kuna teadsin, et on hästi hooldatud ja heades kätes olnud.

Seega siis minu uus sõiduvahend on Audi, aga see siis nn. "tööauto" millega mersuklubi asju saab ajada ja mersule varuosi tuua, sest tegu siis universaalkerega pereautoga.

Asi ei ole selles, et eelistaksin audist mersule, olen ja jään igatpidi mersupooldajaks ja aja möödudes vahetub see audi W211 vastu ära, praegu käis see lihtsalt üle jõu. Aga eks kunagi saan siis öelda, et Mercedes-Benz on igal juhul parem, kui audi ja jutt pole pelgalt sõprade "kogemustest" võetud.

Aga autost ka - mingit tavalist audit never poleks ostnud, ehkki neid sai võrdluseks ikka vaadatud:

Autoks siis 99 aasta A6-Sline 4,2 Quattro. Tegu siis 5V 220 kw mootoriga, millel vist kõik lisad peal, noh rohkem selle aasta mudelilt küll oodata ei oskaks.
Vigasid pole, sai enne ka audihooldus.ee s käidud kontrollis, paar pisemat on, aga see puhtalt formaalsus.

Esmamulje on noh...:pissed2: seda vähemalt liikumise koha pealt. Jäik on ta krt küll, aga mis parata, peab üle elama, või siis rehvid välja vahetama, sest ees on 255/45 ja taga 285/40 lamell ning need võivad vist liigselt põrutada küll.

Kui aega saan siis paar pilti ka.

Andke siis andeks ja ärge näkku pekske, niigi on raske prügikott peas tallinna vahel ringi sõitaConfusedilly:Confusedilly:Confusedilly:
Aga miks mitte proovida vahepeal ka teist marki, ma perre teiseks (kolmandaks) autoks vaatan äkki ka midagi muud, naisele noh. Samas mingit võrri ei tahaks, mootor alla 200 hj kindlasti mitte. Igatahes tahaks seda uut masinat näha sul!
Ja noh, pisut sees istuda ja katsuda ka Smile
Enivei, õnnitlused siis uue masina puhul ja et ta siis kestaks ikka! (Ja et sa ikka valesse usku ei pööraks)
Big Grin
Nii hull see asi ka vast ei ole et kohe kott peas Smile
Aga ütlen nii palju, et kui näiteks starter või mõni elektri vidin (näiteks käigukasti aju vms) ära kooleb, siis võid minult küsida, mul praegu terve A6 4.2 99a elektrijuhtmestik koos kõikide juhtplokkide ja ajude ja asjadega olemas.
PS, 4veo usku pole raske pöörata, kuid sellest lahti saada ON väga raske (omad kogemused) :biggrin:
Eks A6 kas päris seksikas, sõidumugavused aga jäävad tõesti igalühel enda otsustadaSmile , valik iseenesest pole paha!
õnnitlen ostuga, hea valik, ja minu arust autodest ei sõltu midagi ja meil paljudel on teised autod ja Mercedes-Benz on ainult meelelahutuste jaoks. Haapsalus siis Agruppis osaled?
Ei heida keegi sulle ette teise margi soetamist. Ma olin sama dilemma ees kui abikaasale autot otsisin. Korralikud  MB C124 hakas pihta 70 000.- aga meie olime arvestanud ca40-50 tuhhiga. Selle raha eest aga sellist isendit ei saanud mille oleks võinud südamerahus ära osta. Valik langes ka teise margi peale. M-paketiga 92.a. E36 - 325i (141kw) coupe, automaat. vägaderahul.
Loodan et lubadest ilma ei jää. See on kerge tulema selle auto roolisSmile))))

MORAAL: Omades mõnda muud marki autot peres, mõistad kui hea auto on Mercedes-Benz. Confusedmash:Confusedmash:Confusedmash:
noh vähemalt roosteprobleemidest peaksid prii olemaSmile

Tegelikult ma ei näe midagi häbiväärset mitmete markide omamises - olgem ausad eestis korralikku kasutatud mersut on peaaegu võimatu leida ning A6 sinna kõrvale on hea valik.

Aga pane tähele seda - Sõidad paar kolm kuud oma audiga... ja siis ikka mõne tuttava mersusse satud... ja aiii kus hakkad sihikut ja seda suure Mercedes-Benz pehme vedru "õõtsumist" igatsema...
Ma ei kommenteeri midagi, tegelikult olen juba otse Indrekule kommenteerinud. :evil:
Karl Kirjutas:Ma ei kommenteeri midagi, tegelikult olen juba otse Indrekule kommenteerinud. :evil:

Oi.... vaene Indrek... Mäletan kui enne kuue ostu tahtsin Porschet osta ja kui onu Karl sellest teada sai siis....:bash:
Järgmine päev jooksin mersujahile irw:bigsmile:
Maitse asi. Mõnele jälle meeldib ringi põruda...Confusedilly:

A6 on hea valik, 4,2 on muhe mootor. Loodame, et Sulle jutustatud ajalugu selle auto kohta käib. Siis on muredeta sõitu pikaks ajaks.

Kuidas põderlandias öeldaksegi...
Neliveto on eri peto!

See mitme auto omamine on kasulik jah. Hoiab prioriteedid paigas. Seda mõlemat pidi: ühelt poolt tuletab meelde, et saab ka teisiti edasi. Teiselt poolt on nii mõnus taas mersusse istuda...:demond:
Mony, ära nüüd üle ka dramatiseeri, nii hull see asi ka pole. :bigsmile:

Tegelikult ma ei saa hästi aru: see peaks ikka S6 olema, mitte S line...
4,2 mootoriga A6 ei tehtud, S line peaks olema väiksema mootoriga ja S6 varustusega. Aga ega ma mingi Audi spets ka pole.
Karl Kirjutas:Mony, ära nüüd üle ka dramatiseeri, nii hull see asi ka pole. :bigsmile:

Tegelikult ma ei saa hästi aru: see peaks ikka S6 olema, mitte S line...
4,2 mootoriga A6 ei tehtud, S line peaks olema väiksema mootoriga ja S6 varustusega. Aga ega ma mingi Audi spets ka pole.

S6 on 250 kw, mul on 220, aga kõik muu on S. Recaro nahksisu, TV, Navi, Bose, el. istmed, peeglid, luuk, kliima, kompuuter, istmesoojendused. Kinldasti midagi veel, mida veel ei tea.

Eile sai natuke ka sõidetud juba - noh see 300 hobust neliveoga on elamus omaette, iste on mõnusalt konkreetne ja hoiab hästi paigas, käigukast vahetab perfektselt - käiguvahesid ei tunnegi, V8 hääl on ikka ülekõige, bose heli ka täiesti talutav.

Aga esialgu nagu muud ei oskagi kosta, üks esivelg on vist kõver, sest rool väriseb isegi aegalsel sõidul, kui aega saan lähen rehvitöökotta seda kontrollima.
v6sa Kirjutas:Maitse asi. Mõnele jälle meeldib ringi põruda...Confusedilly:

Njaa, ma hakkan ka juba selle põrumisega harjuma, amg seadistus on ikka suhtkoht jäik, eriti 18" ratastega koostöös. Aega ta võttis aga asja sai. Nüüd on imelik mõnes pehmes autos õõtsuda, merehaigus tahab peale tulla :lol:
kui tahan mõnusalt kulgeda ja et autos oleks vaikus.....lähen punnuga.
kui tahan sportliku, adrenaliinielamust, võtan naise 325M coupe. Üldse ei raputa Smile)))))))))))))
Tahaks ka ükskord kõike korraga: telerit vaadata, NAVI-s marsruuti koostada, vaikselt kulgeda, aimata V12 jorinat, näha kilomeetri poste plankaiana mööda vihisemas ...
Senik vaja leppida:
kodus LCD-ga
sõita kurbikuga
marsruudi koostamisega Estravelis
Hennessy kaasa ja sõber käivitab korraks mootori
tagaistmel ärgates adud, et näe - oma 100 km juba läbi

Uue klubiürituseni, kus Indreku Audisse ennast poetada:hump:
ei luba audiga üritusele Smile)))))))))))))))))))))))
Noh, äkki lähme siis salaja audiklubi üritusele piiluma Smile))))))))))))))))
Klubi asutaja ja President peaks olema paadunud mersuhingeline ja eeskuju näitama teistele, ju see Mercedes-Benz ikka nii oluline pole siis. Undecided
Mis seal salata, igapäevaliikurina kasutan minagi Volvo kupeed. Kui pikalt muu margiga sõites ja siis mersuse istudes on vahe selgelt tunda. Nii igapäeva kasutamisega võib Mercedes-Benz eripäradega harjuda ja ei pane neid enam tähele. Seega katsun ikka nädalavahetustel EVO-ga säästukas õllejärgi käijaSmileUZI
Sõidan praegu sõbralt laenatud fjordiga, põkale hea vaheldus, eriti dünaamika osas. Ja karumaski peas pole:lol:
Lehti: 1 2 3 4 5