Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W123 klaaside kiletamine
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere! Küsiks teie arvamust, kas kiletada w123 auto klaase või ei. Kunagi tal olid kiletatud ja minuarust sobis väga hästi.Kuid kui arvestada auto originaalilähedust kas siis on see mõistlik ? Mida teie teeksite????:help: Äkki saan ka pildi üles pandud Karli abiga! Auto on praegu sellises töö staadiumis, et oleks vaja klaasid tagasi panna.

Tänud
Merslane

[Pilt: e3208cb2ce4f.jpg]
Kui endale meeldib, miks mitte? See ei olu ju pöördumatu tuuning, alati saab maha kiskuda. Tallinnas saaks hea hinna ja kvaliteediga ka kui huvi on.
Mina jälle ei soovitaks. Auto tundub väga originaalilähedane ja seega minu arust ei sobi.
Aga kuna tegu sinu autoga, siis pead ikka ise otsustama. Usun, et oled tänavapildis piisavalt toonitud ja toonimata klaasidega w123'e näinud.

Odavatel autodel pidavat tumedad klaasid olema sellepärast, et odavad mehed välja ei paistaks :biggergrin: (no offence)
Ja kui otsustad toonida, siis minu soovitus oleks mingi heledam toon ja seda täisringina (OK, tuuleklaas välja arvata)
ilma toonita näeb parem välja
Mõtlesin omal ka teha, kui restaureerimine sinnamaani jõuab. Väga tume klaas tõesti ei sobi aga kui panna kõige heledam kile, siis on täiesti ok. Peaasi et sa sellist asja ei tee, et taga on kardinad, külgedel kile. See on veel koledam kui hästi tume kile.

Jõudu tööel!
suhteline asi. olen eelmistel autodel lasknud panna koguaeg toonkilesi. aga mersuga ma seda viga enam ei tee.ilma toonita on auto igatahes minumeelest etem.
Otsustasin jätta siiski valged st.ilma kiletamata klaasid, siis on ta 100% originaal.Ainus mure mis auto valmimist segab on uksepolstrid-esimesed.Kuna kunagi sai lolli peaga sinna kõlariaugud lõigata.Kuid nüüd ei taha näha seal ukse küljes mingit kõlarit.Kui kellelgi on tumeda termantiini ja riideaga (tume säbruline),andku teada.Maksku mis maksab!!
Pean uurima kas on polstreid tehasest võimalik tellida.Kevadel tahaks ikka juba esimese sõidu teha peale restaureerimist.
Tänud mersumeestele soovituste eest.
Otsus tehtud, teema lukku.