Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Kütet pritsib pihstitoru alt
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere. Mure järgmine-ükshetk oli tunda tugevat diisli lõhna salongis, kiire kontoll näitas väikese purskaevu olemasolu kapoti all st. pihusti stutsi alt pihsuti peal pritsib mehiselt kütet. Võtsin lahti, tinhendit pole, lihtsalt metallkoonus. Uuesti kinni ja kõvasti pingutasin-ei midagi, ikka pritsib. Küsimus, kas on seal midagi vahetada või kuidas asja lahendada?
Väga hea oleks teada, mis mootoriga tegu, muidu suht keeruline nõu anda inimestel!
300 D oletan
Vabandan jah, et autoks tõesti 300 TD w124. OM 603.912
Vaheta toru ära.
Seal toru koonuse juures on arvatavasti pragu sees(kuigi sellist asja pole enne küll kohanud). Iseenesest see koonusliide küll jooksma ei hakka.
Käis ka just pumbatihendite vahetuses (kiskus ka pihustite torusid lahti, et õhku välja saada), ilmselt siis üle ja katki pingutatud lihtsalt Sad
Minu mäletamist mööda on nende torude pingutusmoment ainult 25 N*m, ühesõnaga lehtvõtmega õrnalt kinni ja kogu lugu.
Siit küsimus, kas ülepingutamine rikkus ära ainult toru küljes oleva tööpinna või võis ka pihustit rikkuda-eks see jääb juba peale toruvahetust näha.
Vaheta toru ja tavaliselt praod tekkitavad kui ilma torude klambriteta sõidad, kas on? Ja siis on see - kui klambrid peal ja kogu aeg katki läheb - siis soovitakse vahetada pihustit.
Eheee, need klambrid on jah peale seda pumbatihendite vahetust ära lõhutud, seda märkasin küll aga ei osanud seda oluliseks pidada. Siis peab ka klambrid juurde sebima. Krt. ikka ei saa nii tehtud nagu hea ja õige oleks:pissed2:.
Mul oli sama jama - vahetati pihustiotsad ja klamrid tagasi ei pandud (ei pannud ka tähele krt.) ja mõni aja pärast hakkasid torud pragunema.
Käisingi siis Silberis ja tellisin klambrid+toru. Vahetab ära ja jääb lootma, et sellega asi piirdub. Teadmiseks kaaskannatajatele-toru maksab 752 krooksu ja mitte sentigi vähem Smile
scrat Kirjutas:Käisingi siis Silberis ja tellisin klambrid+toru. Vahetab ära ja jääb lootma, et sellega asi piirdub. Teadmiseks kaaskannatajatele-toru maksab 752 krooksu ja mitte sentigi vähem Smile

assanugis

aga mis asi see 500.- oli siis? või koos klambritega on 752?
saad vähemalt põka korda ja rahatasku ka ei punnita enam rinnataskus nii kõvasti UZI
Klambrid veel 238 krooksu, see 500 oli tel. teel võetud pakkumine. Kas saab korda, loodameRolleyes
Korras ja tänud kaasa elamast, vahetus oli lihtsamast lihtsam aga seda õhufiltri kopsiku alumist tagumist mutrit kätte saada oli paras günekoloogia:tongue:.
scrat Kirjutas:Korras ja tänud kaasa elamast, vahetus oli lihtsamast lihtsam aga seda õhufiltri kopsiku alumist tagumist mutrit kätte saada oli paras günekoloogia:tongue:.

nu siis ei pea vähemalt sa fordiga enam ringi põristama:tongue: