Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Kojamehe probleemid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mure siis järgmine.

Läks hiljuti vana kohamehe mootor läbi ning sai uus mootor pandud. Mootor ise korras, kuid asi hakkas pärast seda toimima nii, et kui käivitad auto mootori(või kui lihtsalt süüde sees) hakkab kojamees automaatselt liikuma,kuigi ta sisse pole lülitatud. Null astme peal liigub ta aeglasemas režiimis ning kui lülitada esimesele astmele liigub kiiremini. Teise ning kolmanda astmega vahet ei ole. Seega kuivade ilmadega pean autoga sõitma nii et vastav kaitse maha võetud. Milles võib probleem olla?

Tänud.
Ahjaa, kui sellest üldse kuidagi peaks abi olema siis autoks on w124.
Juhtmed pistikus valesti?
Kas siis need juhtmed mis on mootori küljes? Lüliti poolel peaks kõik paigas olema. Eeldab see uuesti kojamehemootri lahti võtmist?
Seda mootori pistikut ma mõtlesin jah. Nimelt saab selle lahti lammutada, kui hooletu olla ja siis valesti kokku panna...

Muud nagu ei oskagi pakkuda... Kui enne asi toimis ja uus mootor enam mitte.
Aga kui mootorit vahetasid, kas sai samasugune mootor, sama auto ja aastakäigu oma?
Eee...kas need on erinevad?

Confusedilly:
Muidu oli jah see mootor vist 2,3 bensuka pealt, aastakäik küll sama, aga mis neil suurt vahet saab olla. 124 kojamees nagu ikka ju.
Ma ei oska öelda, kas võivad erinevad olla. Juhtisin tähelepanu seepärast, et erinevatel autodel/aastakäikudel võivad need pistiku klemmid erinevatel kohtadel olla?
Kui nii pole, siis üks võimalik möödapanek välistatud.