Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: elektriliste ukselukkude paigaldus 124-le
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Et siis probleemiks see, et mu autol 124TD-l käivad esimesed uksed suhteliselt raskelt kinni. Tavaliselt peab 2 korda ust kinni tõmbama, et ukse normaalselt kinni saaks. Olen reguleerinud ukselukkude vastuseid korduvalt, aga kasu eriti ei midagist. Ikka ei ole saanud uksi normaalselt käima. Siit ka selline küsimus, et kas keegi on paigaldanud enda 124-le ustele samasuguseid lukke, nagu on universaalil pagasiruumi lukk. et lükkad esimesse astmesse, ja siis tõmbab edasi elektriga. ja kas selliseid lukke üldse on vanale mersule(1992a), ja kui ei, siis mille omad sobiksid?
Ehk oskab keegi aidata...
Ette tänades....
Nustu826 Kirjutas:Olen reguleerinud ukselukkude vastuseid korduvalt, aga kasu eriti ei midagist. Ikka ei ole saanud uksi normaalselt käima.
äkki on luku mehhanismis määrdeaine puudus? mul on tehasest sulgurid peal, aga nagu ikka enne talve sai natuke õlidega möllatud ja nüüd käivad nii kergelt, et pead vastu hoidma, et uks pauguga kinni ei tuleks. :lol:
viga on ilmselt ikka rohkem selles, et enne lähevad tihendid vastu kui uks kinni jääb. võib-olla ka et on ukse raam kõver veidi, aga ei ole tahtmist nii kõvasti ust tõmmata lihtsalt. väljapoole ka reguleerida ei saa, sest siis hakkab tuul sõidu ajal tihendite vahelt sisse vuhistama ja see suht häiriv ja ebameeldiv eriti talvel. lukke olen määrinud ainult väljaspoolt. uksepolstrit ära ei ole võtnud et määrida. või on äkki probleem selles et tihendid väsinud. tagumised uksed kusjuures käivad ideaalselt ja nii kergelt et võid ka esimesest astmest teise ukse tõmmata kinni ilma et peaks eriti jõudu rakendama.
Uks viltu ees pole? Reguleerida saad ka hingesid. Esiuksel nii ukse kui kere suhtes, tagauksel vaid ukse suhtes.

Kõigepealt tuleb ikka sealt uks õigesti ette reguleertida ja siis lukuvastusega sulgumissügavus paika.