Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: E290,W210 aknad udused, salongifilter?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mul sellinne mure,et kui auto käima panen,on seestpoolt tuuleklaas väga udune ning märg,ja puhur üldse seda puhtaks ei saa,sama lugu on kõikide tagumiste akendega( universaal kere) , et need jäävad ka uduseks.

Niipalju kui ise tean,siis vist on mure, salongifiltris? Kuid kus see selle kerega mersul asub ja kas seda on lihtne vahetada ??


Ja siis küsin natuke rumalama küsimuse ka,kas see,et õhufilter on ammu vahetamata ja päris must,sellepärast võib ka küttekulu pisut suurem olla ? Sest jube äkki,hakkas auto kütet rohkem tarbima..


Äkki oskab keegi aidata !
salongifiltri saad kätte, kui eemaldad "pardatšoki". LIhtsalt kruvid lahti keerata ja juba näedki kaant mille taga on filter. Kui ma mõnda aega tagasi ise hakkasin vahetama, siis oh üllatust - filter puutus.

Kuskil netis oli veel täiesti step by step õpetus kuidas sinna ligi pääsed.
Salongifilter ei mõjuta küttekulu küll kuidagipidi, mootoriõhufilter aga võib seda teha küll.
siin siis ka kerge "tee ise" õpetus

http://www.mercedesshop.com/Wikka/W210CabinFilter
Siin pildil  on küll W202, kuid enda 210 on salongifilter sama koha peal ja sama kujuga   http://w202cabindustfilter.homestead.com/
Olenevalt aastaarvust on 3 varianti.[attachment=2519][attachment=2518][attachment=2517]
Ma vahetasin hiljuti oma w210-l salongifiltri. Natuke asi paranes, kuid ikkagi puhub täisvõimsusel liiga vähe sisse. S..a suusailmaga on ikka tagumised aknad udused.
Mul oli peale autoostu sama jama. Uued õhufiltrid ja maha kummist matid. Enam pole probleemi.