Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: mootorivahetus - kastid?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
on plaan vahetada mootor, praegu on mul on automaadiga, aga tahan peale panna manuaal, kas see on reaalne? ma mõtlesin siduri süsteemi, et see pedaal peale panna jne?
aitäh
On reaalne. Mul on niimoodi ära pedereeritud kolm.:mad:

Vahetad hooratta, ostad siduri, selle ajami ja käigukasti koos kardaani esimese poolega. Siis keberneerid kaks nädalat asju omavahel kokku ja lõpuks saadki sõitma.Confusedilly: Kui saad...

Sry, et natu krehvine tekst. Aga minu arust on neid kepikastiga autosid liikvel piisavalt, et sihuke endale osta, kui on vajadus kangi näppida ja pedaali muljuda pidevalt.
Mul on plaan osta laksuga auto, kus on kõik osad olemas, alates mootorist kuni tagumise sillani. ja kui mootor on samalt kerelt sisi ta peaks samadele kinnituskohtadele ka minema jah?

Tekstil pole viga, ainuke probleem kuna ma olen venelane ei mõista eriti eestlaste slängiBig Grin srySmile
aitäh!
Idee poolest jah, kui vahetad sama keretüübi piires. Soovitan siiski vahetamata jätta, kui võimalik. Kepikastiga Mercedes-Benz on:confusedangry:
Mis mõttes kepikastiga Mercedes-Benz?

Vahetada tahan selle pärast, kuna enda mootor on vana ja katki, ehk liiga kallis remont tuleb. aga vaataba veel, sest tahan pritsungid puhastada ja vajaduse korrals ja kolvirõngad ära vahetada, ehk äkki siis hakkam normaalselt käima minema.
Oot-oot.
Kas Sa vahetad mootorit või käigukasti?

Küsisid käigukasti sobivuse kohta. Aga nüüd räägid mootori remondist. Kumb siis?

Kepikast=manuaalkast=????Confusedilly: Enamuse foorumikasutajate arvates, julgeksin öelda.:cool_rsvd:

Ringrajapillid on eraldi teema...UZI

Maitse asi, muidugi.Confusedilly:

Kui 123 2,3 pritsemootor huvi pakub, siis mul on sihuke töötav eksemplar olemas... Praegu autol peal, saab proovida. Hinnast räägiks PT kaudu. Võta ühendust, kui huvi.
mul on w123 peal preagu 2.8 prits. mootor ja automaat kastiga. mootor vajab remonti, kuna on kaua seisnud ja kolvirõngad läksid rooste vms ja kompressiooni pole enam. ma tahan nüüd teine mootor peale panna, midagi lahjemat ja vot vot ostan kohe mootori manuaalkastiga ja kardaaaniga, tahan see peale panna. sp ma küsisingi et ma pean ju siduri pedaali ehitama jne.