Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w124 põleb nr.1 kaitse läbi
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Sõitsin autoga ringi kui järsku jäi autol makk vait. Kontrollisin kõik maki ja juhtmed järgi ja ei midagi, makk ikka ei tööta. Siis kontrollisin kaitsmed kõik üle ja nägingi et nr1 kaitse läbi. Asendasin selle uuega aga nii kui võtit keeran käib jälle plaks ja kaitse jälle läbi. Peale maki ei tööta ka tagaakna soojendus ja sigaretisüütaja. Siis ühendasin maki üldse järelt ära ja uurisin omast arust kõik juhtmed järgi et kuskil peaks nagu lühis olema, aga mina ei leidnud küll midagi. Äkki on keegi sama probleemi ees olnud ja oskab äkki mingit informatsiooni jagada.
kaitse nr 1 all on - raadio, sigaretisüütaja, tagaklaasi soojendus, tagaklaasi pesur/kojamees, kindalaeka valgustus ja veel mingeid pudinaid. aga kui süüte sisse lülitad ja siis läbi põleb siis viga kuskil süütesüsteemi ahelas, ehk siis neis asjade juhtmeis mis süütega tööle hakkavad. raadio see ei ole.
jah asi korras, panin vähe karmima kaitsme pessa ja kui süüdet andsin hakkas sigaretisüütaja suitsema, ühendasin selle lahti panin uue kaitsme ja kõik jälle korras Smile