Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: 124 tagasilla puksid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
mure järgmine

tagasilla lisaraami püstised esimesed puksid suht läbi. ostsin uued puksid, kuid neil ülemine ots teistsugune kui vanadel puksidel. nimelt vanal puksil ümmargune auk, millega istub auto küljes oleva ümara pulga otsa. uuel puksil aga ülemine auk kandiline ja ühtepidi jääb lõtk sisse.
ümara auguga pukse enam ei liigugi. silberist leidis ka ainult kandilise auguga, kuigi kerenumbri järgi.
kirjeldus väga segane, kuid loodan, et keegi kes sama teemaga tegelenud saab aru.

kas peabki jääma lõtk sisse? mu arusaama järgi pole puksist kasu siis ju enam Confusedad:
Kas sinna miskit vahetükki ei pakutud?

Asi huvitab mindki, kuna suure tõenäosusega on mul varsti sama teema ees...

Kuigi lõtku jääda ei tohiks, sest puksi südamik tõmmatakse ju poldiga kinni. Ja ega tal väga kuhugi jalutada polegi, poolraam on ju nelja puksiga kinni ja seetõttu ei anna eriti kuhugipoole liikuma.
Kas mõtled eesmisi poolraami patju, siis olid jah südamik kandiline (kui õieti mäletan), vahetati ära ja aru küll ei saa, et valesti midagi oleks. http://webcat.zf-trading.com/se230_image/003510984.gif
täpselt selline ongi uus puks, nagu scrati lingist näha.
küsisin küll vahetükki, kuid ei olnud keegi kuulnud sellisest asjast.
poldiga tõmbad vastu küll, kuid kas sellest piisab? lõtk jääb just küljele ja ca 3-4mm.
käisin TÜV punktis sillastendis ka peale seda kui ühe uue puksi külge panin ja tüüp näitas kohe, et too puks läbi mul(lõtk sees).
on kellelgi ehk kogemust?
scrat Kirjutas:Kas mõtled eesmisi poolraami patju, siis olid jah südamik kandiline (kui õieti mäletan), vahetati ära ja aru küll ei saa, et valesti midagi oleks. http://webcat.zf-trading.com/se230_image/003510984.gif

kusjuures puksi alumises otsas olev poldi auk on ka ellips veidi. kas tõesti peabki ühtepidi jääma lõtk?
Mul küll mingit vahetükki kaasas polnud. Ülevaatusel ka käidud ja pole keegi lõtku kurtnud. Ka Carstopist sai hinnapakkumine võetud ja seal ka otsis lõtke puksides ja avastas ainult ühe õõtsapuksi väsimise. Seega on variant selline, et remontnikud kes mu autot tegid on ise midagi aretanud nagu nad aretasid japsi puksi tagumisele õõtsale (õõtsa sisemiseks), kuna Silber ei leidnud ka vin koodi abil vastavat osa . Krt asjalikud vennad siisConfusedilly: Et ei oskagi aidata.

PS. See Mercedes-Benz puksindus on üldse paras keemia. Enne kui esisilla jaoks hakkasin juppe kokku ajama tegin kõvasti kodutööd ja näed, vedrud said ikka valed. Tagasillast üldse ei räägi.
scrat Kirjutas:Mul küll mingit vahetükki kaasas polnud. Ülevaatusel ka käidud ja pole keegi lõtku kurtnud. Ka Carstopist sai hinnapakkumine võetud ja seal ka otsis lõtke puksides ja avastas ainult ühe õõtsapuksi väsimise. Seega on variant selline, et remontnikud kes mu autot tegid on ise midagi aretanud nagu nad aretasid japsi puksi tagumisele õõtsale (õõtsa sisemiseks), kuna Silber ei leidnud ka vin koodi abil vastavat osa .  Krt asjalikud vennad siisConfusedilly: Et ei oskagi aidata.

PS. See Mercedes-Benz puksindus on üldse paras keemia. Enne kui esisilla jaoks hakkasin juppe kokku ajama tegin kõvasti kodutööd ja näed, vedrud said ikka valed. Tagasillast üldse ei räägi.


või ei käigi sinna midagi vahele. krt seda teab. ei oska kellegi käest küsida ka.
Kui arvad, et jääb loksuma, lase treida sinna sisse puks, ei tohiks eriti kalliks minna.
kaido Kirjutas:Kui arvad, et jääb loksuma, lase treida sinna sisse puks, ei tohiks eriti kalliks minna.

ühtepidi ei jää lõtku, seega lisapuksi ei saa panna. variant midagi vahele aretada, kuna teisipidi ca 3-4mm lõtku, kuid ei tea kas saab hea.