Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Mis tähistus?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
http://lauri.gemtal.ee/failid/mb/

Mis on selle auto õige tähistus,tegemist siis 500-se Mersuga? CL 500? 500 SEC (mõned allikad pidid väitma,et esimesed aastad selle nime all)?.
Aastaarvu ei tea autol,luugil tähed CL,passis S 500 Coupe.

Kus on tõde,friigid? :cool_rsvd:
vist oli nii et enne feisslifti oli SEC(S500Coupe) ja peale CL. see oli see segane aeg kus ka 300E sai e-klass nagu ntx E320. aga kus on tõde seda ei tea vana KARL benz ise ka! :evil:
Sellest, mis ARK passi paneb, pole mõtet üldse rääkida. W126 coupe oli ju SEC (s-klasse, einzpritsung, coupe), w140 kupee ikka CL kogu aeg olnud ju.....seda siin vist seletama ei pea, et 500 seal näitab mootorit mitte mingit keretüüpi...icc..

BTW saksa passides on paljud üldse daimler-benz nime all, mercedes ju kaubamärk, nagu ka crhysler või jeep... Eesti uutes vist ikka mercedes-benz...
Rolz Kirjutas:Sellest, mis ARK passi paneb, pole mõtet üldse rääkida. W126 coupe oli ju SEC (s-klasse, einzpritsung, coupe), w140 kupee ikka CL kogu aeg olnud ju.....seda siin vist seletama ei pea, et 500 seal näitab mootorit mitte mingit keretüüpi...icc..

BTW saksa passides on paljud üldse daimler-benz nime all, mercedes ju kaubamärk, nagu ka crhysler või jeep... Eesti uutes vist ikka mercedes-benz...

Ega ma pole väitnudki,et 500 näitab keretüüpi,mootorit ikka pidasin silmas..icc..
miste jaurate, see ju kuuesajane sport kupee Mercedes-Benz! :evil:Confusedilly:
marek Kirjutas:miste jaurate, see ju kuuesajane sport kupee Mercedes-Benz! :evil:Confusedilly:

Ei-ei,kuuesajased sport kupee mersud olid ju alumiiniumist,see küll pole! :bigsmile::bigsmile:

Nii,kisub läbuks ära.....
S 500 CL
Tegu siiski 500SEC iga. Auto aastast 1993