Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: SECi ostmisel nõu tarvis
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/...24_ee.html

On keegi seda autot vaatamas ka käinud? Mul tahab nire suunurgast jooksma hakata kui seda kuulutust vaatan. Sisu pole muidugi üldse õige, Oleks siis hele kalts laseks istmed ja uskepaneelid ära nahatada aga sinine kalts, siis peaks juba mistra lahti kiskuma ja heleda tegema. Igaljuhul valged autod muutuvad taas popiks. Hing tahab kangesti seda autot osta, mis te arvate?
käisin vaatamas...mootor ei töötanud päris ühtlaselt ja püsikiirusehoidja ei töötanud ja käigukast oli kuidagi liiga äkiline just alguses, vahetas muidu ilusti. Teisi lisasi ei proovinud, muidu jah valge on väha kiles, ostaks ka just selle värvi pärast.
püsikiirushoidja ei saagi töötada, kui selle püsikiirusehoidja mootori ja gaasihoovastikuvaheline hoob puudu onSmile
Kas too omanik sõitis ka talvel selle autoga?
Rait Kirjutas:Kas too omanik sõitis ka talvel selle autoga?

Praegu pole enam kohanud linnapeal, sügisel viimati liikles küll.
Kere on korralik, nagu ikka soojamaa autodel. Valge SEC on selline soliidne, tähelepanuta ei jää, eriti naisterahvaste seas. Mul tuttavad preilid ikka vahepeal teavitavad selle trajektooridest Tartu tänavatel, vat nii meeldib... noh muidugi seest nad pole seda veel näinud :lol:

Hind on hea, kuid tarvitseb siiski üle uurida selle käigukasti tegemised ja toimingud maanteesõidul jne. Kõik me teame, et hobitautot otsast kapitaalremontima hakata ei tekita eriti head tunnet lõpuks...