Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W123 - sidur koliseb tühikäigul
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
tere foorumlased-tarkpead
küsimus järgmine - vaja on ühe 240 D (w123, '85) üks pikem sõit läbi teha, rahulikus tempos küll a nö 'tagasipöörde' moment lähtekoha poole tuleb ikka päris mitme päeva pärast. siduri allavajutamisel on kõik vaikne, samuti sõidu ajal, ütleme sellisele vanakesele jõukohasel 80-95 km/h juures (kui tagasilla undamine maha arvata).
kui aga lasta masinal kohapeal tiksuda, hakkab selget kolinat tulema, ütleme kõriseb kohe. et kas oleks mõistlik asi lahtivõtta ja ära vahetada v on tegu peatumatu allkäigutrepiga. käigud ise käivad normaalselt, ilma täiendava sebimiseta.
tänud, i
Käigukasti laager läbi, milline täpselt ei tea aga räägivad, et võib kasti puru lüüa küll. Samas mul ühel masinal koliseb juba 3 aastat, krt laiskus nii suur, et ei viitsi ära vahetada. W123 käigukast ei tohiks enam eriti palju maksta.
V126 Kirjutas:Käigukasti laager läbi, milline täpselt ei tea aga räägivad, et võib kasti puru lüüa küll. Samas mul ühel masinal koliseb juba 3 aastat, krt laiskus nii suur, et ei viitsi ära vahetada. W123 käigukast ei tohiks enam eriti palju maksta.

tänan väga! kas kellegil on veel sama asjaga kogemust ja mis rohtu pakute? kui näiteks lammarist teine kast otsida, kas mõni mees on neid ka ümber lapanud, et asi pärast normaalselt toimiks ?
tõenäoliselt on odavam kast maha ja kõik laagrid ära vahetada, kui lammariga sebida.
kui käimar muidu toimib siis pole ju teist vaja? ja kes karanteerib, et lammarist korras kasti saad?
nonii, selgus sissevaatamise käigus, et tegelt ka hooratta laager oli omadega 'kuival' - tänud hoiatamast. sai siis kindluse mõttes sidur ka uuendatud ja igaks juhuks ka töösilinder vahetatud. eks saab nüüd minna maanteele harjutama, kas Vanake sellise usina kõhukoopas uuristamise ikka heaks ka kiitis..
:hump:

anto123 Kirjutas:tõenäoliselt on odavam kast maha ja kõik laagrid ära vahetada, kui lammariga sebida.
kui käimar muidu toimib siis pole ju teist vaja? ja kes karanteerib, et lammarist korras kasti saad?