Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Liikmed ja huvilised.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mõtlesin, et oleks väga kift näha neid kõiki Mercedes-Benz armastajaid kuskil netilehküljel. Selline küsimus, et kellel on "orkutis", "rates" vms pildid üleval.

Minu viga, kui eelnevalt on sellist tüüpi postitus olnud.

Orkutis võib vaadata
Margus Göring Smile

Ilusaid pühi kõigile Smile
võib-olla niisuguse teemaga parem minna VABA TEEMA-sse
Minul igatahes plaan piltide ülespaneku ka enda näolappi näidata "armukese" kõrval. Äkki leidub teisigi julgeid. Siis hea uudistajatel kokku viia auto, mees ja alias.
seega olex normaalne, kui autorite (vasak rida) olex ka vebikas kust saax meest ja masinat näha. ise orkutis ega ka rates kontot ei oma aga kui "popix" läheb panen oma masina kah yles!
Orkutis olemas meie MB Klubi community, kus ka mõned aktiivsemad liikmed esindatud. Hetkel seal ainult umbes 20 inimest, kuna väga suur hulk MB klubilisi ei ole just rate-i ja orkuti põlvkond, ega ole teadlik neist.
Orkuti community on minu hallata, sinna tahan lasta aga ainult ametlikud liikmed - kas peaks seda käitumist muutma?
Kalev Kirjutas:Orkuti community on minu hallata, sinna tahan lasta aga ainult ametlikud liikmed - kas peaks seda käitumist muutma?

EI!
aga mix mitte? nii mõnigi tõsisem huviline panex meeleldi pildid yles ju?
aga kas siia samasse foorumisse ei kannatax sellist linki panna, kus saax klubi liikmete või huviliste autosi vaadata? vajadusel ka otsinguga kasutaja nime järgi vaadata!
olex ju normaalne ma arvan!
Hmm orkutis olev community täpne nimi palun Smile
Kusjuures olekski väga kift ju, et vaatad ntks kasutaja ankeeti ja seal oma auto pildid info jne. Palju mugavam, kui lehitseda "Liikmete ja lugejate autod".
Kes on foorumi it- esindaja, ehk saaks midagi korraldada ?