Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w124 automaatkasti jama
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
:help:tere teile kõigile.olen nö. värske mb omanik ja mudeliks tavaline 300d 80kw.mure siis siuke ,et vahest vahetab käike ilusti sujuvalt madalalt kõrgema peale ,aga vahest lülitub rammides nii äkiliselt,et tagasild paugub.ka see ,kui kiirendad siis he lülitus, aga kui meelitad seda kiirust ,siis ka vahetab kolksudes.tean,et käigu lülitus toimub trossi ja vaakumi abil,aga leiaks selle konkreetse vea üles miks ta nii teeb oleks väga fine.kui selle auto sain siis sõitsin mingi kuuaega ilma vaakumita kuna ei teadnud ,et see puudus.ühendasin nüüd vaakumi vaakumpumbaga,läks küll paremaks ,aga tulemus ei ole mitte veel rahuldav.kas võib olla see ,et sellest vaakumtorukesest on seda mustust ja sodi sisse läinud ja nüüd kuidagi häirib neid käikude vahetamist.kui see tõsi on,siis kuidas saaks selle vea lihtsamalt eemaldada.teid kõikki juba ette tänades :biggrin:
Tagasilla kolksumist tasuks muidugi sillast endast otsida, aga käigukasti vahetuskohtade reguleerimisest on teema olemas: tehniline -> diy -> automaatkasti vahetuskohtade reguleerimine. Otsing ka abiks!
Kalev Kirjutas:Tagasilla kolksumist tasuks muidugi sillast endast otsida, aga käigukasti vahetuskohtade reguleerimisest on teema olemas: tehniline -> diy -> automaatkasti vahetuskohtade reguleerimine. Otsing ka abiks!

sild ise on korras.peaks ju sujuvalt ühelt käigult teisele lülituma,aga seda ta koguaeg ei tee:mad:
Käigukast tahab vb remonti. Millistel pööretel käigu ära vahetab?
vaheta õli ja filter käimaris ää, kas õli on sees üldse vee?
äki õli vähe või filter umbes?