Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: tuuning
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Täitsa ok...mustad karbid veidi häirivad.
Üldjuhul kroomkoopaääred peidavad varast roostet, tulede "kulmud" pole minu arvates Mercedes-Benz pärusmaa ja pealegi igasugune segav faktor tule ees kehvendab selle toimimist. Mustad karbid on häirivad ja usun, et ka need peidavad all seda ferrumoksiidi, mis meie soolaga kerge tulema on.
"kondoom" rooli ümber on jubedamast jube ja kogu see auto on õnnistatud ilma lisadeta ja taksomootori-konditsiooniga.

124 on väga ilusa kerega auto, mida saab nn tuunida küll ja küll, aga siiski korraliku raha ja kvaliteetsete osade näol - ilus velg, esi ja tagumine pamper - mitte mingid jubedad lumesahad, vaid soliidsed ja kenad -AMG näiteks. Sealt edasi toonklaas, karbilaiendid ja rohkem polekski vaja
Nõustun Indrekuga - 124'le kulmud ikka kohe mitte ei sobi. Kui karbid ka valgeks värvida, siis väljast tip-top. Mingil põhjusel just see valge värv sümpatiseerib mõningate mudelite puhul.
Liistuvärk annab ikka välimusele juurde...aga pikemas perspektiivis kipub kurja kerele tegema.Just tiivaäärte kroomid ning "laiad" liistud.Mida "puhtam" kere,seda tervislikum autole.Plaanisin oma jõuvankrile ka laia liisturingi panna...just välimuse pärast...aga loobusin.
Mul omal ka valget värvi auto,mis tahaks peatselt värviparandusi saada,
sellepärast jäigi see isend silmapiirile.Samas ma arvan,et see Mercedes-Benz on tehtud kiirmüügiks,mitte ei ole teadlik "tuuning".See,kes on kunagi oma autole ise eeltööd ja värvimist teinud,teab kui töömahukas on stangede,liistude ja eriti linkide mahakruvimine ja pärast paigaldamine.Siin aga on kõik imelihtne,midagi pole vaja eemalda.