Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Geneka jama või...
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Auto 3,0d 88 aasta, tuled vilguvad mootori töötaktis. Endal jooksis mõistus kinni kui pingeregulaatori vahetasin ja see soovitud tulemust ei andnud... oskab keegi äkki midagi kosta?
Vaata ega geneka rootori vaskrõngad kohati ära pole kulunud(sinna vastu nühivad harjad).
Omal oli üks rõngas ühest kohast täiesti läbi kulunud mingi 10 mm pikkuselt aga see veel vilkuma ei pand.
krt ikka pean siis geneka maha kakkuma Confusedmash: mõtlesin et pääsen lihtsamalt....
nii... sai lastud teha diagnost genekale akukeskuses mingi boschi seadmega.... öeldi et genekas ja pingeregulaator ok... laeb ilusti ja piged normis... tühikäigul pinge 14,5V ja kõik tarbijad taga 14.0...
lisaks veel et aku on uus... VARTA 100Ah oskab veel keegi midagi öelda?
No siis jääb veel mingi lahtise juhtme teema.Näiteks tulede lüliti juures.Või kusagil lüliti ja aku vahel.Rohkem miskit soovitada ei oska.Kui ikka vilguvad kõik tuled, mitte ainult üks.
pakuks varianti et geneka staator või rootor lühises. omasin kunagi üht galanti millel oli staator lühises ja tuled olid nagu värvimuusika. ja kas alaldiplokk oli korras. et genekas ei lae akut ntx vahelduvvooluga alalisvoolu asemel? siis peaks ainult geneka märgutuli armatuuris õrnalt hõõguma.
Nustu826 Kirjutas:pakuks varianti et geneka staator või rootor lühises. omasin kunagi üht galanti millel oli staator lühises ja tuled olid nagu värvimuusika. ja kas alaldiplokk oli korras. et genekas ei lae akut ntx vahelduvvooluga alalisvoolu asemel? siis peaks ainult geneka märgutuli armatuuris õrnalt hõõguma.
seda oleks see tester millega diagnosti tehti näidanud... ja minu omal aku tuli kustub koheselt kui mootor käivitub....
näis hakkan laupäeval selle müsteeriumiga tegelema... UZI