Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: MB Remont ja hooldus
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3 4
Paneks siia teemase kirja kõikvõimalikke asjalike remondikohti. Sillareguleerijaid, automaatkasti remontijaid jne.

* Lesven OÜ, Tallinn, Orto väravast sisse ja otse, kuni ladu nr. 5-ni.(bang&bonsomer), Imre tel. 6520542, 5024722, Kaart

* Hort Auto OÜ, Pärnu mnt. 158F - Tallinn: tel. +372 6610 125, mob. +372 5018918, Kaart

* Autenor OÜ, Tihniku 5/Kalda 7b - Tallinn: tel/fax. 6723 955, mob. 5177 667, Kaart

* Saku-Männiku vahel Trapp hotelli hoovis, veermiku remont põhiliselt, Harjumaa, Priit:5092458, Kaart

* Automaatkastide remont - Märjamaa: tel. 5651841, Ilmar Kõuts, Urmas Põlluste 5051799

Mustvees ülevaatusepunktis toimetab Kalev (5058384), tema teeb muul ajal autodel elektrit ja on üks sealtkandi pädevamaid antud alal.
Rakvere lähistel Lepnal on automaatkasti remontija Annes. Tel. 56466972
Seni suhelnud tel teel. Omasõnutsi Mercedes-Benz kaste pole ta palju teinud.
Tartus....Elbe Engineering.... kel huvi, võtke ühendust.

On küll võidusõidu autode suunitlusega, ent käibetööd on alati teretulnud.

Mingisugune kiirkorras leht kah. Täpsemad kontaktid tulevad lähiajal.
Paneks siia ühe koha omaltpoolt ka - nimelt kui näiteks kellelgi juhtub valuvelg pisut kõveraks sõidetud olema siis Vihuris suudetakse see ka üsna rasketel juhtudel sirgeks teha. Borbeti esindusest rääkis üks vend et isegi kui veljest suur tükk väljas- ikka suudavad korda teha- keevitavad vms.. Lasin seal velje sirgendada mingi 1100 eest (tõsi küll, mul polnud see kõige raskem juhus aga mingi 3-4 cm võrra hüppas velg enne parandamist, rehvivahetuses vangutati pead selle peale, kui velg tasakaalustus-masina peal pöörlema pandi) Vihuri aadress Veerenni 56 (sõita sinna saab nii: Järvevana tee, siis Subaru keskuse juurest keerata üle raudtee Veerenni tn'le, siis kohe vasakule, kus Subaru maja kõrvalt läheb tee mis parallellne Järvevana teega- otse 200m, kuni tõkkepuu vastu tuleb, selle taga on 4-kordne vana ebamäärast värvi pikk kivimaja, mille taga, Järvevana poolsel küljel on angaarid millest üks kannab Vihuri silti) ; 6556141 vihur@vihur.ee (aga veebsait on tühi). Samas teevad ka üldremonti. Hinnad on realistlikud. Nad pole küll spetsialiseerunud mingile konkreetsele automargile aga seda asjaolu paistavad kompenseerivat pikad kogemused. Väike koht on- aga mõnel puhul väga vajalik.
Seoses valuvelgede keevituse ja sirgeks tõmbamisega tuleb hr Endel Mens TTÜst meelde kes praktikume ning harjutustunde andis. Suhtus väga kriitiliselt sellesse.
Hea näide on kraanadest, millel näiteks 10 tonni raskust lubatud. See suudab tõenäoliselt ka 50 tonni üles sikutada, aga kuu aja pärast sureb teine ka 5 tonni all ära. Lätis kusjuures sai mitu last viga kui tõsteseadmete töötaja "Anatoli" anatoli vaatas et krt kannatab ju küll rohkem lapsi peale panna, ei kuku kokku kuni .....
DIAGNOSTIKA:
Vanemate Autode Diagnostika - Mustamäe ARK majakompleksis , vasemal pool tiivas . Spedster vist ,Hannes 56565458 , Pädev vend . Ma olen alati abi saanud (ka oma 2,5 16v osas). Tööd teeb argipäeviti ja alates kella 12-nest kuni .... .

Uuemate Autode Diagnostika - Jaanis ,SilberAutost . Kui saad tal nööbist kinni  siis saad ka abi . Tal oma pisuke servis Rakveres samuti . Aadressi ei mäleta  Icon_cry

ELEKTRITÖÖD:

Vanemad ja Uuemad Autod - Signad ,Stereod ja muu elektrikamm + Üldremont . Hort Auto . Aare siis Elektrikunn seal  5020080 .

REMONT :
Vanemad ja Uuemad Autod - Veermik ja muu autoall olev .
Autenor , Harri 53806591 , Kõik mu vanemad autod on saanud sealt asjalikku hoolt . Klubiliikmetele sõbralikud hinnad .

Vanemad ja Uuemad Autod - mootoriga seonduv näiteks , LakiAuto taga olev pisuke teenindus , Andres - 5224242 , kutt asjalik  ja südametunnistusega (isegi kui tema teenenduses juhtus apsakas ,lahendas ta selle viisakalt , kogemus mul olemas)

Vanemad ja Uuemad Autod - OÜ Lesven , Suur-Sõjamäe 30 (Orto hoovis ,angaar 8),Imre ja tema kaaskond . Asjalikud töömehed on nad seal kõik ,eriti Martin . Imre 5024722 -töökoja kunn , Sander 58228006 - varuosade kunn .

Kindlasti leidub asjalikke kohti veel - need on vaid need mida soovitada julgen omades pikaaegseid isiklikke kogemusi erinevate Mersumudelite hooldamisel .
R129 Kirjutas:Seoses valuvelgede keevituse ja sirgeks tõmbamisega tuleb hr Endel Mens TTÜst meelde kes praktikume ning harjutustunde andis. Suhtus väga kriitiliselt sellesse.
Hea näide on kraanadest, millel näiteks 10 tonni raskust lubatud. See suudab tõenäoliselt ka 50 tonni üles sikutada, aga kuu aja pärast sureb teine ka 5 tonni all ära. Lätis kusjuures sai mitu last viga kui tõsteseadmete töötaja "Anatoli" anatoli vaatas et krt kannatab ju küll rohkem lapsi peale panna, ei kuku kokku kuni .....

Siin kehtib teada-tuntud tõde et iga asi on hea, kui teda mõistlikkuse piires kasutada. Kui sul on mingi super-õhukeste, ent sedavõrd kõvemast metallist "kodaratega" valuvelg, mille peal istub raske V8 ja kui see velg on mingi 10% kõver, siis pole tõenäoliselt mõistlik seda sirgendama hakata ja selle kohta käib ka ülaltoodud näide sest on selge et kõvem metall väsib deformeerimisel rohkem (v.a. vedruteras). Minul aga oli tegu enamvähem seda tüüpi veljega nagu kasvõi siinsamas, lehekülje üleval vasakul nurgas oleval väikesel pildil, klubi avatari autol, 17'' ning mootoriks ainult kerge R4. Eks seda tuleb ise hinnata kas on velje sirgendamine on igal konkreetsel juhul mõistlik või ei.
Parimat abi vanemate MB puhul saab Säreverest ja 3 korda odavam.Vana istub lapakaga sõites kõrval ja loeb sulle kõik andmed ette.Jaanisega hakkab jälle üks jama,et küünlad,lamda,juhtmed
Kas Särevere all ei mõeldud mitte neidsamu inimesi kes sealses koolis kodanikke elektrikuid/diagnostikuid/lukseppasid koolitavad? Oli ju neil ka mingi boks kus teenus väljapoole tehakse?
R129 Kirjutas:Kas Särevere all ei mõeldud mitte neidsamu inimesi kes sealses koolis kodanikke elektrikuid/diagnostikuid/lukseppasid koolitavad? Oli ju neil ka mingi boks kus teenus väljapoole tehakse?

täpselt nii
Automaatkäigukastide remont,
automaatkäigukastide varuosad
(kolvid, kettad, turbiinid - garantiiga, jpm.) soodsa hinnaga ja kiirelt.

M.T.Autokoda OÜ
www.mtautokoda.ee
Pärnumaa Kaisma, tel. 51 987 553
Veel üks väga hea koht on Autotall 59, Petrooleumi 8 Tallinnas. Olen viimased 8 aastat seal käinud ja ei ole kordagi pidanud pettuma. Pealik seal Georg Peets 501 4305.
http://csg.ee/ kõik probleemid seal lahendanud, soodsalt ja kiirelt..
Martin Kirjutas:Sekundeerin, mul sama mure enda autoga. Kas keegi oskab aidata?

Mina sain oma mure lahendet kiiresti ja kvaliteetselt, küll mitte odavalt.

Tallinnas on sihuke tegelane, nagu Argo firmast SideEffect, kes mu istme ette võttis ja kokku traageldas. Töö on korralik (vähemalt minu arvates) ja kiire (õhtul viisin ära, järgmise päeva lõunaks oli valmis). Kokku küsis täpselt üks tuhat eeku doonoristme lammutamise ja kahest kattest ühe kokkuõmblemise eest.

Pesitsevad Tallinnas, Tulika põigis.

Kontatid
Pakun välja remondikoha Keilas. Olen ise kasutanud ja julgen teistele ka pakkuda, sest mees on tasemel ja töö alati olnud otsast otsani vastutustundlikult ette võetud. Veakoode tuvastatakse ja omaniku soovil kustutatakse tasuta, kui tellida muid töid samas kohas.
Rehvitööd saab, õlivahetuseks ei pea ise oma pottide ja filtritega ringi jooksma, kõik kohapeal. Hinnad lepitakse kokku autoomanikuga alati eelnevalt.
Kui õieti mäletan, siis mehel on õigus hooldusraamatu täitmisele. Seinal on oskusi tunnistav dokument.
Käepärast pole peale oma nr, aga kuna tegu on minu hea tuttavaga, siis 5679 3071
vivacar oy (reg nr 11152954)
Olen pikemat aega käinud Soo tänava teeninduses ja kiidan sealseid meistreid väga, eriti Rommit.
Lisaks tegeleb selline ettevõte: Ilbos Auto Grupp http://www.ilb.ee
On keegi nende juures käinud,kuidas töökvaliteet on?
(07-06-2010, 09:01 AM)laisad Kirjutas: [ -> ]Lisaks tegeleb selline ettevõte: Ilbos Auto Grupp http://www.ilb.ee
On keegi nende juures käinud,kuidas töökvaliteet on?

Korra olen käinud silda reguleerimas. Mis mulle seal väga meeldis , et vennad vaatasid esmalt auto üle, tegid hinnapakkumise ja alles siis läks toimetamiseks. Töö kvaliteedi üle ei nurise kaa, auto püsib kenasti teel.
Lehti: 1 2 3 4