Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W210 tugevamal pidurdamisel tuleb vibra sisse
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
mida suurem on kiirus ning tugevam piduri surumine, seda vägevama vibra sisse võtab.
auto: W210 -98 2.0

kommentaariks nii palju, et sai vahetatud esimesed pidurikettad, eismesed klotsid, sisemised ja välimised rooliotsad ning kondid. muu värk tundub veel toimivat aga vibra ei kadunud kuhugi.
mida veel peale auto vahetamise :biggrin: võiks proovida.

sunny
rehvirõhud ja velgede sirgsus
rehvirõhud peaks normis olema. jama hakkas pihta juba suverehviga sõites.
põhimõtteliselt on see juba algusest peale, st. sellest hetkest, kui auto sai soetatud (2005 suvel).
veljed on 15" mb originaalid küllalt suurte pindadega ning väikeste avadega. seega ei tahaks hästi uskuda, et need kõverad on. kontrollinud muidugi ei ole


Rolz Kirjutas:rehvirõhud ja velgede sirgsus
tagamised kettad ebaühtlaselt kulunud. see on kui penskari-viisi sõita. st et ei pidurda kunagi äkiliselt ega kiiresti. siis tagamised ei rakendugi ja lähevad lihtsalt rooste. minu punnil oli sama jama. see oli küll lihtsalt seisnud aga sümptomid samad.
Vaata veljed kummiboksis üle ja ära usalda neid, vaid vaata ikka ise ka kas viskab või ei.  Paarist omast kogemusest tean et kui viskab imevähe siis nad ei pane seda tähele, aga suurel kiirusel siledal teel annab kohe tunda. Need veljed lähevad samamoodi kõveraks nagu kõik teised. Siis võid proovida tagumised veljed ette alla panna ja vaata kas muutus midagi. Sild paika panna stendis ja ka tagumine mis on reguleeritav.
piduri suport kinni või osa piduri silindritest