Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: autoga harmoneeruv järelkäru tehke järgi
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Leidsin sellise pildi tehke järgi vähegi käru tehtud
[Pilt: Passat.jpg]
Ha-ha-ha fjoto sjopp ju!
sellega peax saama lausa paati vedada
Ülemine pilt on fotopoest, jah.

Aga neid harmoonilisi haagisedi õnneks ikka liigub. Näeb ikka kena välja küll, kui autoga samas stiilis haagis järgi vurab.:cool_rsvd:
kurja küll....ma sain endale siit praegu ideeeee. Lasen ka siukese tavalise haagise teha!
hmmm tegelt mis seal utoopilist... otsid enda autoga sama mudeli tugeva esiosalaksuga (ja neid peaks küllaga saada olema nii meilt kui mujalt), natuke rellakat ja värvi...

Arkis samas läheksid lolliks ilmseltSadSadSad
A mis neil lolliks minna?

Sild originaal --> sertifitseeritud. Või lähed legaalsemat teed ning ostad ka silla autokärutükipoest. Koos serifikaadiga.
Ostad juurde veopea, mis vastava massi vedamiseks kõlbulik, treid valmis joonised kolmest küljest ja lased raami korralikult kokku siristada. Natuke värvi ja mõni meeter juhet ning valmis nigut tsirtsti.

Jalutad ARK-i ja ütled: ise tegin. Tegelikult oleks esimeses lähenduses vist kavalam millegi peal kohale vedada - niikuinii esimese hooga nad uskuma ei jää, et korralikult tehtud ja saadavad kuu tagaküljele.Confusedilly: Aga kui asi ise viisakas, siis peaks isetehtud haagisena arvele saama küll. Tõsi, ilmselt eriotstarbelisena...:eureka:

Ainult 750 kg täismassi korral jääb veose massiks vähevõitu järgi...Rolleyes
Näiteks Bmw e38 sobiks hästi selline käru Smile
[Pilt: Multi-Trailer.jpg]
samas e30 bmw'l on selline variant.

http://www.r3vlimited.com/gallery/files/.../t1101.jpg
eks üks komistuskivi on 75 kg mass mis "tohib" konksule toetuda, nii et käru silla asukohal on mingi tähendus ikka sees, niisama lambist tagumises otsas ei saa ju olla.
Täitsa õige käru Passatil pole siin mingit vusserdamist. Tagumine magala. Koos TV ja muude vidinatega. Haagisel isegi erimärgistus suusaboxi küljes.
[Pilt: 65739-combo2.jpg]
[Pilt: 52957-combo.jpg]