Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Mida te sellest loost arvate?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Ma arvan, et inimesed elavad nii närvilist elu, et üks kõik mis ettekäändel lastaks auru välja. Normallne oleks vabandada ja kui tõesti midagi muud peale lexuse omaniku ego kannatada sai siis kahjud hüvitada. Kuna ma asjast lähemalt midagi ei tea siis võis ju varem juba midagi käärida.
Politsei madalat huvi ei vabanda miski?
Juhul, kui pori loopinud lapse vanemad tõesti üritasid vabandada ning kahjusid korvata, siis on peamine patuoinas imho kurika mees.
Kui aga poriga saanud autojuhi kaebuse peale näkku irvitati vms, siis suhteliselt aru saadav, et katus ära sõidab.

mine sa võta kinni, kuidas asi oli.

Nõustun ka Lauri kommentaariga - kui auto süütamise kohta ei alustata kriminaalmenetlust ning süütamisvahenditelt ei vaevuta isegi sõrmejälgi otsima (DNA-st rääkimata), siis tõesti Politseile ikka väga kõva kõrvakiil...
Ajaleht pole allikas, mille põhjal lõplikke järeldusi teha, mis seal täpselt ikkagi toimus. Küsimusi on piisavalt, näiteks mida oli sel Lexusel asja sinna tupiktänava lõppu (pole muidugi põhjus poriga loopimiseks, aga kas keegi tõemeeli usub, et 6-aastane tüdruk meelega autosid loobib?)?

Ekspressis on üks kommentaar loo kohta minu arust päris hea: "Ühed ei osanud oma lapse käitumise eest ilmselgelt vabandust paluda, teised... no teistele peaks üldse mingi meditsiinilise diagnoosi panema."

Politsei tegevust ei kommentaari, liiga ajuvaba.