Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Elioni tööle
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere, mõtlesin, et küsiks, kas äkki foorumlaste seas on keegi kes sooviks tulla Elioni tööle it konsultandiks? Töö asukoht oleks Tallinn ja Pärnu, ehk siis mõlemas linnas oleks vaja inimesi. Kui soovi on saatke mulle oma cv ja ma soovitan teid.
eks suurema huvi äratamiseks pead ikka millegi heaga rabama - palganumber, hüved jne
Palga nr. ümmarguselt 10 k puhtalt. Vahest ka 12k oleneb kuidas töötadSmile. Töö aeg on graafiku põhine, ei pea iga hommik vara tõusma võid ka lõunal tööle minna, samas kui graafik ei meeldi võib teiste konsultantidega vahetada endale sobivama aja peale. Soodustusi on palju samuti, igast preemiaid ja muud stuffi. Kui rohkem küsimusi siis saatke PS Wink
Kas konsultant tähendab tänapäeval klienditeenindajat?
midagi sarnast, kuid siiski on vahe sees...elionil nii klienditeenindajad kui ka konsultandid...konsultandid tegelevad teenuse tehnilise toe pakkumisega, ehk siis kui kl helistab ja räägib, et tal interneti pole siis kontrollid ta ühendust, kui tema poolne viga siis ütled, sry vaata ise kuidas hakkama saad või maksad raha, kui meie poolne siis paned rikke kirja ja kõik , selline lihtne töö see ongi. Ja veel üks hea asi, kui lähed kõrgemat haridust saama siis Elion maksab vähemalt 50% kinni.
HotPapa Kirjutas:chekkige seda...väga viis asi -> http://www.youtube.com/watch?v=Up5bAKgoQ_k
Ja sa loodad kedagi sellisele kohale tööle meelitada:biggrin:
Laur Kirjutas:
HotPapa Kirjutas:chekkige seda...väga viis asi -> http://www.youtube.com/watch?v=Up5bAKgoQ_k
Ja sa loodad kedagi sellisele kohale tööle meelitada:biggrin:


:lol:, selline asi juhtub erandkorras:lol:
No ega igapäev selliseid ka pole.
Kui keegi soovib teenida 11000 neto, on valmis töötama aastaläbi õues(lao töö), asukoht vana-narva mnt-l, siis võib mulle privaatsõnumi saata.