Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Drag Race-il esimene ja kolmas koht A-klassis on meie omad
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Suur aitäh eesti meestele kes võtsid osa selles võistluses

Kolmas koht on minu oma
Kuid esimene koht on selle mehe keda te olete näinud ja tednud väga hästi
Fotod on siin http://www.clubmb.pri.ee/thumbnails.php?album=27

[Pilt: DSC02627.JPG]
[Pilt: DSC02672.JPG]
[Pilt: DSC02721.JPG]
[Pilt: DSC02725.JPG]
[Pilt: DSC02734.JPG]
[Pilt: DSC02736.JPG]
[Pilt: DSC02729.JPG]
Väga vabandan, kahjuks ei tea kes pildil on. Valgustate ehk mind?
Andres Kirjutas:Väga vabandan, kahjuks ei tea kes pildil on. Valgustate ehk mind?

Secman vist ?
Njah, ma jõudsin alles kella 4-ja paiku sinna ja siis polnud MB Klubist enam kedagi vist esindatud. Mõned BMW-d veel sõitsid seal. See üx E30 oli küll päris käbe. Enne äraminekut sõitsime taga korra võidu, aga kuna kohalt minnes käisid meil rattad all ringi siis sai ta edumaa, mis sõidu käigus enam ei vähenenud ega suurenenud. Ex peab harjutama, kui palju gaasi võib vajutada, ilma, et rattad tühja käima ei hakkax.
Werewolf Kirjutas:Njah, ma jõudsin alles kella 4-ja paiku sinna ja siis polnud MB Klubist enam kedagi vist esindatud. Mõned BMW-d veel sõitsid seal. See üx E30 oli küll päris käbe. Enne äraminekut sõitsime taga korra võidu, aga kuna kohalt minnes käisid meil rattad all ringi siis sai ta edumaa, mis sõidu käigus enam ei vähenenud ega suurenenud. Ex peab harjutama, kui palju gaasi võib vajutada, ilma, et rattad tühja käima ei hakkax.

jah kell 4 me juba olime 40km sealt kuid ma sind nägin teel

kahju et ei saanud varem tulla
Tubli klassivend ehk Secman, hoidsid klubi lippu kõrgel ja said enne talvekorterit autol lõõrid puhtaks korralikult köhida!
Secmehele ka õnnitulused minupoolt, tõi ühes klassis võidu meile, A-klass. Mina paraku B ja martiini C klassis ei suutnud lippu nii kõrgel hoida.

lohutuseks: aga sellest kiiremast m5-est olin rajal ees,
http://opentrack.pri.ee/ajad/080907/open...result.xls
python Kirjutas:Secmees tõi jah ühes klassis võidu meile, A-klass. Mina paraku B ja martiini C klassis ei suutnud lippu nii kõrgel hoida.
... et siis kw ei jätkunud ?!... kui viitsid siis pane paar kommentaari
Kiirendus natuke teine teema kus selle autoga figureerida, sama usun on ka selle e500-ga. Kuskil kiirteel-rajal oleks juba võimalik konkurentsi pakkuda.

Eliminaatoris oli vastas 330 umbes mingi 2002 aasta ilma poole sisuta. Natuke enne lõppu läks ette. Kaotus on kaotus. Samas selle b klassi võitja Honda s2000 vastu poleks niikuinii saanud. See juba ammu teatud proovitud tõde
... mingi 170 kw auto siis oli sul vastas . Jäid tagasilla tööga rahule ?
Hetkel ilma ASD-ta aga usun, et see poleks aidand ka kuna kaotus oli viimastel meetritel. Samas on sellega ja teise 16v-ga nivooga startides tunda "wheel hop"i. Taga rattad hakkavad nagu põrkama mitte ühtleselt lohisema.


Ja muidu väga rahul autoga:hump:
eDiCk Kirjutas:[quote=Werewolf]
jah kell 4 me juba olime 40km sealt kuid ma sind nägin teel

kahju et ei saanud varem tulla

Siis ei olnud se mina keda sa nägid, kuna ma elan Haapsalu lennukast vaid 3 km kaugusel ja mu MB hetkel üsna laiali. Kohal käisime isaga Porsche 928 S4-jaga. See oli esimene kord kui sai selle autoga paigalt starti proovitud. Muide, automaatkastiga Porsche 928-d on osaliselt MB-d. Nimelt ei vaevanud Porsche automaatkasti arendamisega pead ja võttis 928-tel kasutusele hoopis pommikindla MB 126 kasti.
Sai siis ka sealt kella 15 paiku läbi silgatud ja kohatud meie klubi liikmeid. Sry osasid ei tundnud. Edick, Martini, Secman tundsin ära aga keegi kes AMG - kutsikaga oli?

Ps. Sai siis korra sinna Martiini E500 sanga karatud ja pedal põhja tallatud.
Võrratu auto peab ütlema. Pärast seda elamust oli päris meeliülendav oma 250D säästukaga minema sõita Smile)))))))))):lol::lol::lol:
Sulo Kirjutas:Sai siis ka sealt kella 15 paiku läbi silgatud ja kohatud meie klubi liikmeid. Sry osasid ei tundnud. Edick, Martini, Secman tundsin ära aga keegi kes AMG - kutsikaga oli?

Python
tulevikus võiksime sama klasside arvestust kasutada?
see oli kw/tonni kohta, saab päris erineva olemuse, aga
sama võimsuse/kaalu suhtega autod omavahel kokku.

pidasime ka pythoniga 4 sõitu maha ja tulemus jäi 2:2
autod siis 560sec ja e190 evo I?