Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: AMIGO turvameeste jõhker käitumne......koos pika Videoga!!!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Väga hull lugu......samas mitte mingi uudis et nii tehakse. Lihtsalt üks kord on igal oinal oma mihklipäev!!!:hump:

http://www.postimees.ee/280907/esileht/s...285936.php
Täitsa "kõvad" mehed, loodetavasti saavad samamoodi. Confusedmash:

Jobukari, jalgade ja taskulambiga...
Turvamehed, kes klubides liiguvad kujutavad endale ette, et see klubi on nende riik ja võivad teha mis tahavad. Päris nii see pole. Soovitan vaadata filmi nimega Knight Club, kes pole näinud. Seal on täpselt näha mis saab sellistest kõvadest turvameestest, kes endale liiga palju ette kujutavad...film on ka teistele väga õpetlik, kes tahab või laenata.
Njah, mõelge, palju selliseid juhtumeid avalikkuse ette tuleb ja palju neid tegelikult on!
ma ei ole absull sellise käitumise poolt, aga ma arvan, et nad ilma asjata ei saand... nähtud küll selliseid kujusid, kes tilga alkot/narkot saavad ja siis sõidab katus ära...(nemad on jumalad ja kõik teised....) jne jne.

kunagi sai nendega suht tihti kokku puutuda ja julgeks väita, et ega need "turvamehed" normaalsed inimesed ei ole. :demond:
marek Kirjutas:.......................
kunagi sai nendega suht tihti kokku puutuda ja julgeks väita, et ega need "turvamehed" normaalsed inimesed ei ole. :demond:

Turvamehed olid ju trennis kui vanajumal mõistust jagas:lol:
ok, aga ega siis laus käeraudadega kinni põrandal lamava mehe peksmine ei ole õigustatud. turvamehe töö on korrarikkujad kinni pidada ja politseile ÜLE ANDA! mitte faking tampida! kui nii kõvad löömamehed on, siis oleks võinud proovida taguda, kui mehed lahti on...sead ei julgenud lihtalt...sry oman eelnevalt turvade vastu eelarvamusi...
igal asjal on 2 poolt...
HotPapa Kirjutas:igal asjal on 2 poolt...

On, ei vaidle vastu, kuid käeraudades maaslamajat jalgade ja taskulambiga peksmist ei õigusta miskit. Kui katus ära sõidab, siis ei kõlba selle ameti peale.
HotPapa Kirjutas:igal asjal on 2 poolt...

jah, sul on õigus. 1 pool olid vennad, kes olid purjus ja veidi ülemeelikud teine pool olid kained ja ka "ülemeelikud" vahe on sees, iga turvamees kes läheb kluppi tööle PEAB arvestama et inimesed on joonud ja ülemeelikud. tuleb jääda rahulikuks ja inimene vaimse üleolekuga välja suunata mitte lampi tampida, pakun et vestis mehest tehakse kohtu poolt pretsedent, kinnimineku suhtes!!!!
Jube värk, üks debiilik, kes videos kõige enam peksis, (musta särgiga), paistis küll selline äbarik, kel on mingid kompleksid ja peksab kinniseotud/rauatatud ülemeelikuid. Tavaliselt need nö turvamehed ongi säärased tüübid, kes on lapsepõlves kõvasti kolki saanud ja nüüd veidi hiljem hakkavad oma ametit kuritarvitama kättemakstes.
50:50 võimalusega "lahingus" poleks sellisel turvamehel võimalustki püsti jääda, aga näedsa, mitmekesi maaslamajat on ikka hea peksta.
tegelr huvitaks mind üks pisiasi ka - kuidas see lint ikkagi meediasse jõudis?
rauntz Kirjutas:tegelr huvitaks mind üks pisiasi ka - kuidas see lint ikkagi meediasse jõudis?

Ajaleht "Postimees" andis. Kuskohast nemad said, ei tea.
eks nad suure raha eest selle ikka said...Wink
OK...just vaatasin ka selle lindi ära...võtan oma sõnad tagasi, kuna siin paratamatult ei õigusta seda turvat mitte miski, kuigi huvitav oleks kuulda tema versiooni.
Lihtsalt tean selliseid vendi kes norivad turvadega ise tüli ja käituvad üsna ebaadekvaatselt ja kui asi kohtu läheb siis need sitarotid keeravad sulle nii, et jääd ise pärast süüdi.
Karl Kirjutas:Kui katus ära sõidab, siis ei kõlba selle ameti peale.
et siis joodiku ja tülinorija amet ei kõlba? mina pidasin silmas neid affe kes juua ei oska või kui tilga saavad lähevad härga täis, umbes nagu osasid kisub autorooli. UZI või siis tulevad tänaval suitsu küsima või tuld ja kui ei ole siis mis tähendab, et ei ole? jaaaa läheb lahti...

kordan veel, vaevalt et need seltsimehed korralikud ja eeskujulikud kodanikud olid. raudselt läksid ise nokkima, ei tunne kaasa sellistele jobudele... muidugi on ka selliseid turvikuid kes käivad ringi ja otsivad selliseid ja siis annavad täiega...
marek Kirjutas:kordan veel, vaevalt et need seltsimehed korralikud ja eeskujulikud kodanikud olid. raudselt läksid ise nokkima, ei tunne kaasa sellistele jobudele... muidugi on ka selliseid turvikuid kes käivad ringi ja otsivad selliseid ja siis annavad täiega...

I agree
Ükskõik mis inimesed teevad, turva ülesanne on ta kahjutuks teha ja politseile üle anda, mitte nüpeldama hakata, onju nii? Kõik üle selle on õiguste ületamine. Kui nii jätkub võib meist igaüks samamoodi varsti kolakat saada kui julgeks mõne märkuse turvale teha või arvamust avaldada. Turvaks sobib väga külma närviga inimene kes igas olukorrras rahulik, mitte ei kuku taskulambiga päid purustama. Kindlasti need kutid ärplesid turvadega, see ei õigusta sellist peksmist.
tee või tina aga mina ei näe seal videos peksmist aint seda kui turvamees võimleb Tongue
mnjah ytleme et endal oli ka kunagi sama seis kus lihtsalt sattusin valel ajal valesse kohta mustamäel Ja tekkis väike action. Ja tõesti mida pisem tzurban on seda ambaalimaks teeb alkohol. Ja vastupidist pole nagu siiani kohanud.Ytleme et Tallinas on võimalik tappa saada ka siis kui sa trollist lihtsalt maha astud või statoilist lambipirne ostad... Aga yllatav oli see et meie eesti ment suutis 5 mintiga mustamäe majade vahelt ka miniambaali kätte saada... Ja karistus lihtsalt 3kg. Arvata on et see vennike siin videos saab tingimisi 5a ja rahalise trahvi koos töökaotusega.. Aga õigem oleks ihunuhtlus koos terava hoiatuse ja palksuga vastu pisikolu Big Grin:evil:
Lehti: 1 2