Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: soojendus kehv
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
auto ei lähe soojaks üldse. temp. vaevu 60 kraadi isegi pikal sõidul. auto on e 270 cdi 2000 aastast. ehk oskab keegi aidata, ise sõitnud sellega vähe ja kogemused puuduvad.
Alustaks termostaadi vahetusest,eriti kui hiljuti auto Saksast toodud.
Ja ikka talvisemat termostaati vaata.:hump:
CDI mootorite puhul on lugu selline et kui hakkab ära surema termostaat on auto kohe külm. Nii et tarvis uut termostaati.


tõstaks teema uuesti üles. mul nimelt oma C180 bens. 97.a. sama probleem, et auto ei lähe soojaks. temperatuur tõseb minu arust aeglaselt ja kui lõpuks ongi üle 80 C siis näiteks foori taga olles hakkab jahedat õhku puhuma. kui vent lülitada 5 kiiruse peale siis lõpuks tuleb päris külma. termostaat sai ära vahetatud ja salongi filter samuti. Kas antud isendil on mingi soojendusradikas ka?
tom52 Kirjutas:tõstaks teema uuesti üles. mul nimelt oma C180 bens. 97.a. sama probleem, et auto ei lähe soojaks. temperatuur tõseb minu arust aeglaselt ja kui lõpuks ongi üle 80 C siis näiteks foori taga olles hakkab jahedat õhku puhuma. kui vent lülitada 5 kiiruse peale siis lõpuks tuleb päris külma. termostaat sai ära vahetatud ja salongi filter samuti. Kas antud isendil on mingi soojendusradikas ka?

Et c klassi lsee viga, et nüüd need nn rullikute plokk sureb ära. Endal oli sama jama . . lõpuks sai see ära vahetatud ja teine auto kohe.
"rullikute plokk" siis temperatuuri reguleerimise nupud või sain ma valesti aru? mis see plokk maksta võiks? Kas konditsioneeril pole asjaga mingit pistmist?
Kusjuures arvan su autol sama jama . . . kondiga pole seost.

Tegelt kui diagnost taha panna võiks ta seda näidata.

Tutikas maksab 4500 kopikatega silberis.

Ise sain kuskil 1000 tuurist kätte.

Peaks olema see plokk . . . võiks katsetada kas viga on selles.
proovida võiks tegelt küll -iseasi kust see plokk välja võluda. niipalju kui ma aru olen saanud siis sa nii hõivatud inimene, et raske kokku saada Smile
mul oli kah ostes küttekoldega probleeme. Maanteel tahtsid varbad autos ära külmuda. Toppisin radikale papi ette siis sain kudagi sooja õhu tuppa. Järgmine päev vahetasin termostaadi ära ja SAUNA :hump: Jupp pluss vahetus 250 eeku.
oleks mul ka asi nii lahenenud :mad: jumal tänatud, et ilm soojemaks läks Smile