Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Minu w124 2,5d 89a
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere minul selline isend.Pole küll eriti lukks aga siiski rahul.2,5d 89a 69KW.Nüüdseks vahetattud kõikk silla osad peale tagumiste amorttide ja vedrude.Pildid suht viletsad.
päris kena...mulle meeldib see värv
Lisan veel mõned pildid.Muideks hooldamisele kulub kõvasti aega ja raha sest et sõidan päris pallju mööda kruusateid.auto olnud minukäes aastaja toodud pellgjast.Kahjuks eestist ei leiidnud.Kahjuks tuleb värrvimine ette võtta sest et lakk koorubConfusedad:
tõenäoliselt ülevärvitud ja eelnevalt vana lakk alt kehvasti eemaldatud.
Muidu väga rahul õli ei võta ja -28c käivitus poolest pöördest.Natuke võiks võimu rohkem olla.Aastaga sõitsin 25000 kilomeetrit veermikuremondi tegin selleks et esimene amort ja vedru olid läbi ,käisin tuttavajuures töökojas üttles et tuleks vahetada kõik osad ok nõustusin kahjuks poleks pidanud,sest et tagasilla puksid olid kõik täitsa norm seisus, nüüd hunnik vardaid üle.Vabandage kirjavigade pärast.
Heh, huvitav auto... Konsool on puhas, aga esimesed elektriaknad on:lol

Värv on maitseasi. Samuti velg.

Mis kuus auto on toodetud? 89 tuli juba lai liistConfusedilly:

Hea, et keegi ka neid autosid hooldab.:cool_rsvd: Enamasti aetakse need poolsurnuks ja siis pannakse odava rahaga turgu...:flaming:

Usumõõdiku number võib mootoriruumi piltide järgi isegi paika pidada. Selle alusel on sissesõit lõppemas ja võib hakata autot sihipäraselt pruukimaWink
Tere 89a Augustis tehti muudatus sellest alates laiiad liistud.Minuoma aga vanem.