Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: MB 230 CE... coupe kas tasub osta?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Olen nimelt täielik Mercedes-Benz võhik, aga kuu aega tagasi isale hoopis teistsugust autot otsides sattusin ülivähe sõitnud kutsika otsa, mida ei saanud ostmatta jätta. Sealt peale hakkas Mercedes-Benz nii meeldima et nüüd otsin ka endale. AUTOLANDIS on olemas selline väga puhas ja hästi hoitud 230 ce. sisustus on priima ja eelmine omanik kindlasti hoolikas aga pelgan läbisõittu. Esitulede kriimude ja piduriketaste järgi pakuks sinna 300 kanti. KUULAN huviga kõikki kommentaare ja soovitusi!
Pane autost link ka, palja jutu järgi väga raske kommenteerida.
panen siis lingi ka, http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?..._missing=1

ei pea ainult konkreetset isendit kommenteerima. olen huvitatud ka kõigest sellest mida antud mootori kohta öelda on!
muuseas tundub et on mingit sortti invaliidi kasutuses olnud kuna klaasi peal veel saksast pärit invaliidi märk. Istmed tõesti üli puhtad nii et hakka või pakutud läbisõitu uskuma. Mootor ainult pestud ei näe kas kuskilt pressib õli läbi või mitte. Kutsikas õnnestus saada selline millel isegi mootor pesematta ja kõik puhas!
vahet ple see sott siia sinna, vaata et kõik oleks tip-top korras ja kui meeldib võta ära. väga vastupidav auto. proovisõidul eitohi olla ühtegi niginat-naginat. värv ja sisu on omaette teema... Smile
tundub kena, ainult üks suur miinus on see, et tagumised aknad vändaga
tundub tõesti sile masin olevat,mootori kohta ei oska midagi öelda kuna 230-ga pole kogemusi.
88 aasta masinal 300 000 on ÜLIVÄIKE läbisõit, niiet kui seisukorra poolest pakud 300 000 sõitnud siis seisukord järelikult heaSmile
no see 300 läbisõitu on selline tunde järgi pakutud, need heledad nahk istmed lähevad ikka minumeelest kortsu ja kuluvad kui juba üle 300 on. Suunatulede kang on küll tunduvalt kulunum kui kutsikal mille alles ostsin aga kutsikas oli ka selline pärl mille sarnast teist vaevalt enam leiab( läbisõit kuskil 100 tuhat).
voolavvesi Kirjutas:Olen nimelt täielik Mercedes-Benz võhik, aga  kuu aega tagasi isale hoopis teistsugust autot otsides sattusin ülivähe sõitnud kutsika otsa, mida ei saanud ostmatta jätta. Sealt peale hakkas Mercedes-Benz nii meeldima et nüüd otsin ka endale. AUTOLANDIS on olemas selline väga puhas ja hästi hoitud 230 ce. sisustus on priima ja eelmine omanik kindlasti hoolikas aga pelgan läbisõittu. Esitulede kriimude ja piduriketaste järgi pakuks sinna 300 kanti. KUULAN huviga kõikki kommentaare ja soovitusi!

nu arvan, et hea ost kindlasti, kui need andmed tõesed...
HotPapa Kirjutas:tundub kena, ainult üks suur miinus on see, et tagumised aknad vändaga

Talvel pole väga vahet, et need tagumised aknad vändaga on, aga usu mind, suvel hakkad el.-ist väga puudust tundma. Hele nahk muidugi on kena ja el. istmedCool Konditsioneeri pole, aga seda kupee puhul rohkem ainult maanteel palavaga vaja, linnas lased ikka pigem klaasid alla (siin jällegi see tagumise vända teema).

Isiklikult värv ka eriti ei sümpatiseeri, aga see rohkem maitse küsimus.

60k '88 aasta masina eest - kui tehniliselt tõesti heas korras, siis pole palju küsitud, sest mõnda uuemasse räime maksad selle raha niikuinii sisse remondi näol ja jääb see ebameeldiv pidev parandamise maitse suhu...
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/...24_ee.html

Hulga kenam masin ja mootorit ka väheke rohkem. Seisukorda muidugi ei tea enne, kui ise üle vaadata.
käisin veel vaatamas ja panin käima kah. Mootor surises enda meelest ilusti. kuigi mootor oli pestud jättis ta siiski hoolitsetuyd mulje .... ilma hoolitsematta ei jäta ka pestud mootor usaldusväärset muljet. Iseasi kas kuskilt õli läbi surub või mitte. Kas osaliselt või tervenisti on auto värvitud. Mõned märgid tagaklaasi tihendil. Esi vasakus tiivas auk läbi jas erva värvitud peidetud. Mõnes kohas veel rooste kobrutamas. Mu naisele ei meeldinud see haigla lõhn autos... eks iga omanik jätab mingi märgi külge ja kui see oli invaliid siis jäigi mingi selline deprekas sinna autosse. Ühesõnaga selle autoga on kindlasti mõne võrra sebimist aga kui hinda 6k alla saaks ja tehniline pool oleks väga hea siis mõtleks edasi.
Niisiis eile hommikul läks see autoke kaubaks.... Kui keegi klubilistest sattus selle ostma oleks tore teada millise kauba ta lõpuks sai!