Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: K:Kuidas uksi ära võtta w124-l?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Küsimus siis selline nagu pealkirjas.Valmistan autot värvimiseks ning tagaks rooste eemaldada jne ja oleks vaja uksed ära võtta.Ülevalt ja alt on kahe poldiga,aga probleem on just selles et keskel oleval stopperil ei saa splinti ära.On see peale alumise otsa veel kuskilt kinni või kuidas see ära käib,haamriga tagudes ei tulnud ning näpitsatega vasakule/paremale liigutades ei liigu ka mitte kuskile??
Peab välja tulema. Eks see ole uksepiiraja külge kinni roostetanud. Rostoff abiks.
nii,uksed sain kätte ning nüüd on probleem esitiibadega
tegin kõik(vähemalt omaarust)poldid lahti,aga ära ei tle..miski hoiab ees alumist serva veel kinni ja tuled tunduvad ka olevad tiiva küljes kinni:confusedangry:
Tuled võtad ära ja siis saad poldi lahti sealt!
Kalev Kirjutas:Tuled võtad ära ja siis saad poldi lahti sealt!

aga ega selleks pole vaja esistanget ära võtta?keerasin nagu kõik nähtavad mutrid/poldid lahti,aga ei tule ikka ära..ehk pean ikka hoolikamalt vaatama siis,kui just stange segama ei jää..
Stanget pole vaja ära võtta, küll aga suunatuli.
selge,proovin suuna kuidagi kätte saada
nii,tiivad käes..tänud
Suunatulel on seespool küljepeal plastik klamber, mis hoiab suunatuld kinni. Käega kobades tunned!
mul neid probleeme ikka tuleb:tongue:
Kuidas eemaldada ukselinke oleks järgmine küsimus?
116'el ja 123'el käib igatahes ukse otsapealt torx võtmetega paar poldikest lahti ja käes nad ongi. Sul on seal võibolla ka mingid kummikatikud ees.
no kohe mitte ei saa neid ära..Esimestel ustel on tõesti ühel pool plastikkate peal(ümber luku) ning see tuli ka ilusti ära,aga seal all pole mitte midagi..ja taguustel ei taha mitte midagi küljest tulla:confusedangry:
Ukse lukustussüsteemist ülevalpool augud kummikatikutega. Eemaldad katiku ja näed ukse sees väikest kuuskant auku. Sobiva võtmega keera lahti ja siis saad lingi väiksema osa kätte, siis lingi. On oht, et kuuskandid kinni roostetanud. Tagumisel uksel auk tihendi taga.
nii,tagumise sain kätte kuid eest ei taha kohe mitte kuidagi see väiksem osa ära tulla(lukuaugu osa on lukustussüsteemi küljes mingit moodi kinni,kuid sinna ligipääs on minimaalne ja näha ka seal erilist midagi pole)
peaks vist nii käima et tuleb enne lukustussüsteem lahti kruvida ja siis mingitmoodi keerata ning siis tuleks lukk ka välja,aga point on selles et lukustussüsteemi poldid on nii kõvasti kini et ise ei jaksa keerata,keerab üle..
Võti lukuauku ja keera, peaks välja tulema.
ok,proovin ära kui jälle nokitsema lähen..annan teada kas tuli või mitte
nii,probleemid lahendatud..suured tänud teile!