Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Jama ASR-iga!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Auto on mb w210 e320 2000a. ja probleem selline, et näitab armatuuris viga "lampe defekt", kuigi kõik tuled põlevad.
Teine probleem et sõites autoga mingi 30min (viimasel ajal isegi varem) viskab kirja "bas asr" , siis veojõukontroll lakkab töötamast. Oskab keegi äkki kommenteerida.
sellisel juhuil aitab liitumine (POP-ga):lol:... Silber Auto juhtmed külge ja vigane koht leitakse vajadusel ,vahetus."Simpel"
keera süüde sisse, rool paremale põhja ja vasakule põhja, süüde välja ja asi ok!
Jah eks sinna silberisse võib aja kinni panna küll olen seda mitu korda teinud, aga mis mõttega kui sulle seal vastatakse, et me ei leia viga, aga me võime igaks juhuks vahetada tulede ploki mis maksab 6000kr, et äkki aitab.
greenraider Kirjutas:Auto on mb w210 e320 2000a. ja probleem selline, et näitab armatuuris viga "lampe defekt", kuigi kõik tuled põlevad.
Teine probleem et sõites autoga mingi 30min (viimasel ajal isegi varem) viskab kirja "bas asr" , siis veojõukontroll lakkab töötamast. Oskab keegi äkki kommenteerida.

"Lampe defekt" võib olla lihtne viga, kas pirnid pole ühe võimsusega või mõni pesa natuke oksüdeerunud ja ei saa korralikult massi jne.

ASR teine tera, vennal hakkas näiteks peale rehvide vahetus aeg-ajalt ASR ja ABS tuld põlema viskama. Pani Rakverre Jaanise juurde aja, kuid viga jõudis ise enne ära kauda.

Eric, Silberisse oskab vist küll iga Mersuomanik minna, selle pärast pole vaja küll klahve kulutada postitust tehes.
aga mul tekkis sellega seoses küsimus, et miks sellel isendil kirjutab saksa keeles lampe defek aga mu 95 aasta w210-l inglise keeles??? mul oli ka selline asi ja taga tule pirni pesa oli vana, vahetasin ära. aga ikkagi miks mõni saksa keeles ja mõni inglise keeles? mul kirjutas sinna lamp defecktive
marko600 Kirjutas:aga mul tekkis sellega seoses küsimus, et miks sellel isendil kirjutab saksa keeles lampe defek aga mu 95 aasta w210-l inglise keeles??? mul oli ka selline asi ja taga tule pirni pesa oli vana, vahetasin ära. aga ikkagi miks mõni saksa keeles ja mõni inglise keeles? mul kirjutas sinna lamp defecktive

Loogika ütleb, et saksakeelne Saksa turu jaoks tehtud ja inglise keeles muude maade jaoks.
aga, mu auto on toodud saksamaalt..
marko600 Kirjutas:aga, mu auto on toodud saksamaalt..

Kas see tähendab 100%, et Saksamaa turu jaoks tehtud? Confusedilly:
Mu auto ka Saksamaalt toodud, toodetud Itaalia turu jaoks.

Olgu, aitab OT.
bas asr tuluke kui vahest põlema hakkab siis on üpris tõenäoline viga see, et vahetamist vajaks pidurikonn.
Kui mul endal viskas bas tule põlema, siis oli vigane piduritule lüliti.

http://www.mbworld.org/forums/showthread.php?t=125080