Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Küsimus: Kas saad foorumist vajalikku infot?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tekkis siin puhtproffessionaalne huvi foorumi otstarbekuse pärast ja seetõttu ka selline küsimus.
Foorum igati otstarbekas,säästnud kindlasti "mõned" kroonid,siit leitud info põhjal. Iga pobleemiga ei tasu kohe teenindusse minna.
Kellaplokis sai pirnid vahetatud ja alustatud nagu soovitati... õllest:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
mina olen rahul nii palju kui minul on probleeme olnud olen ikka mingit valgust asjale saanud.
Foorum on hea asi

Kuid minu arvates inimesed sellest foorumist ootavad uut tutvumist teise Mersufännitega mitte elutähtsat infot
Ex enamjaolt saab ikka abi, ja kui abi ei saa tuleb ise pusida ja teistele oma kogemused kirja panna. Samas vaatasin, et väga paljud uued kasutajad ei viitsi foorumist otsida vastuseid ja esitavad uuesti sama küsimuse, mis juba 10-ne eelneva kasutaja poolt 10-nes teemas esitatud. Ühest küljest saan aru, et teemasid ja postitusi on palju ja kõigi läbi lappamine võtab aega. Ja ärge tulge mulle mainima, et kasuta otsingut. Olen mingi viiel korral otsingut kasutanud, et kiiremini leida mõnd teemat, mis ma tean on kuskil foorumisügavustes olemas ja mida olen varem lugenud, kuid pole veel kordagi otsingust abi saanud ja olen ikka pidand ise lappama.

Seega teen ettepaneku muuta antud otsingusüsteemi, või kirjeldada kuidas seda õigesti kasutada, sest näitex otsisin korra teemat REST nupu kohta (olin seda teemat varem korra sirvind), kuid otsingusse REST sisse trükkides pakkus see välja kõike muud, kui selle teema, mille pealkirjaski oli sõna REST kirjutatud.

Veel võix teha midagi KKK sarnast, ehk teha Korduma Kippuvate Küsimuste vastustega eraldi teema ja see kergesti leitavax teha. Praegune DIY teema on päris hea aga lisax võix ka see KKK või Üldiste Nõuannete teema olla. Näitex võix sinna panna üldise õpetuse, mida vaadata auto ostmisel, kuna väga paljud postitused on a-la soovin osta seda ja seda masinat, et mida pean vaatama (mul on olemas üx üsna hea artikkel inglise keelses ajakirjas selle kohta, võin selle ümber tõlkida ja vastava teema alla postitada). Muidugi on iga mudeli puhul lisax ka tüüpvead, mis võix eraldi välja tuua kui teadjamatel/aktiivsematel kasutajatel viitsimist on.

Üldiselt on foorum väga hea, kuid vajab veidi rohkem organiseerimist kuna postitusi väga palju ja vajalikku info otsimine neil, kes ei ole eriti aktiivsed foorumikasutajad või on uued liikmed on keeruline.
Werewolf Kirjutas:Samas vaatasin, et väga paljud uued kasutajad ei viitsi foorumist otsida vastuseid ja esitavad uuesti sama küsimuse, mis juba 10-ne eelneva kasutaja poolt 10-nes teemas esitatud.

No asi võib ka selles olla, et paljud uued kasutajad pole just eriti palju foorumitega kokku puutunud ja sõna OTSING ei pruugigi neile üldse pähe tulla... Ma nüüd ei mäletagi, kas kasutajaks registreerimisel reeglitega tutvumise all oli suurelt ja punaselt et "Enne kui midagi küsid, kasuta otsingut!". Kui ei olnud, siis võiks ju midagi seesugust sinna lisada. Iga valdkonna ette seda suurelt ja punaselt pannes ajaks vist endal ka lõpuks silmad kõõrdi...