Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: MB Klubi Suvepäevad 2007 järelkaja
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Võtsin endale riski ja teen otsa lahti.
Tänud korraldajatele,osavõtjatele ja kõigile kes selle üritusega kuidagi seotud olid.
Ei ole vist mõtet eraldi välja tuua plusse(ilm,seltskond...)ja miinuseid(ruupor,raske hommik..).Nalja sai ka päris kõvasti ja Mersujuttu puhutud nii et hakkas juba küll saama.Kindlasti ei lähe meelest kuidas ühele seltskonna liikmele siga põlve kinni kargas.Vito katusel tantsimine...:bash:
Pildid siis kui "pimikusse" satun .Ootaks ka teiste pilte ja kindlasti video meisterdajate toodangut DVD-de näol.
Veelkord kõigile suured tänud kogu pesakonna poolt!

NB!Ega keegi mu sinist saunalina tooli pealt,mis asetses minu ja Rolzi auto läheduses,kaasa ei võtnud?

Nägudeni!
nonii ma ka nüüd kodus ja arvuti taga.Üritus supper hea.tänud ka korraldajatele,kuigi ise sai ka nats sellega seotud oldud.Nalja sai jah ikka nabani.ise see kord pilte ei teinud ja jään ka ootama jäädvustusi. teistelt
Ahja ja see võrratult hea rabarberi kook muidugi ei lähe ka meelest.:hump::hump::hump::hump::bisou:
Nii tervis hakkab korda saama:bigsmile: Aga jah üritus oli jälle väga lahe, sai söödud, joodud, palju naerda ja lobiseda. Neid üritusi võiks teha rohkem suve jooksul. Jgaljuhul tubli töö korraldajatelt, vaatamata tagasilöögile mis tuli sealt parvsauna poolt sai ikkagi kiirelt uue koha ja peo püsti.
Minu auto juures tooli peal oli kaks rätikut, mõlemad sinised, ühe jätan endale, kuna see on minu oma aga teine on vabalt jagamiseks.... Väga fun üritus oli....sai seal päris pikalt veel oldud (:
Asjad mis ei lähe meelest:
1) Ja ne marko...
2) Tähelepanu, kell on kolm öösel.....
3) 4 promilli "pohmell"...
Rolz Kirjutas:3) 4 promilli "pohmell"...

:lol:
Rolz Kirjutas:2) Tähelepanu, kell on kolm öösel.....

....äratus, šašlõkk on valmis Confusedilly:
Mulle ka väga meeldis! Superlahe, et nii palju rahvast kohale tuli.

..a mis nali see "ja ne marko" on??
Kalev Kirjutas:Mulle ka väga meeldis! Superlahe, et nii palju rahvast kohale tuli.

..a mis nali see "ja ne marko" on??

Kuulsin, et olid mõned mehed vale telgi ära lammutanud Markkot otsides, irww!
Nii, ma ka nüüd lõpuks jälle omas mahlas ja järelkajana võiks öelda, et supertore üritus oli, ehkki ühe päevaga ei jõuagi palju nautida.

Rahvast oli palju, usun, et rekordarv, mis suvepäevi puudutab, autosid ka. Öösel läks asi tiba käest ära jah, vabandused neile, kes tiba kehvasti seepärast magada said, kuid Teil on aasta otsa aega sellest ühest magamata ööst taastuda - tegu siisku ju mersuklubi suvepäevadega ja ühe poolmagamata öö kannatab ikka ära.

Tänud kõikidele osavõtjatele - eriti kahele kontvõõrale neiule kupeega. Igasugused problemid mis tekkida võisid, edastage otse minule.

Üritan siin mingi aeg ka videoga valmis saada ja siis läheme ühiselt seda ühte toredasse kohta ka vaatama

Päikest
Nägin mersurivi, mille sisse oli eksinud üks Audi ja veel mingi auto, Tihemetsas vastu tulemas (ja vist sealt ka paremale ära keeramas...!?) Kustkaudu te Torile läksite või plaanid muutusid? Ise plaanisin tegelt jõuda Kilingi-Nõmme ka autosid vaatama, aga läks teisiti. Igatahes, mersurivi oli muljetavaldav ja õnneks oli just teelõigul kiirus piiratud ka, et jõudis natuke kaeda.
Tihemetsas sai päris palju aega veedetud-platsil toimus vigursõit.Siis mingisse koopasse,miniloomade loomaaeda ja Pärnu kaudu Torisse.
Tere ka siit.

Ma pidin kahjuks järgmine päev olema tööl 07.00 sellest ka varane lahkumine.
Loodan et koer(taks) kedagi ära ei tüüdanud.Kahju et ööseks ei saanud jääda.

Pilte ja videosid jään ka ootama.Ise unustasin kõik tehnika toopäev koju.
Ürituse korraldajatele tänud! Asi oli ühepäevase kohta hästi tehtud.

Miniloomaaed oli hea idee. Muidu me vist polekski sinna sattunud...

Sõiduvõistluse idee oli super. Kuidagi vähe oli neid, kes olid oma oskusi nõus kella vastu testima...:evil:
Eriti Suur Tänu Kuldarile, kes võimaldas mul teha proovisõitu, et ma saaks ka maigu suhu veidi teistsugusestConfusedilly:Confusedilly: autost. Kahjuks mitte parimas mõttes...Confusedmash:

Mina ei nõustu Indrekuga. Öine äratus pole MB-klubi suvepäevadele teps mitte kohane. Ega me mingi rullnokkade kamp pole, kes peavad oma "taset" igal sammul demoma? Krt, paljudel olid lapsed kaasas - kas tahate, et järgmised päevad toimuksid ainult valitud klubiliste joomana?

Mõned pildid vaatamiseks. Kes tahab kvaliteetseid, andku teada.

Kokkuvõtteks oli tore.:hump:

Järgmiseks aastaks paneme kõrva taha, et ruupori lukustame juba õhtul mõne kaine(-ma) inimese auto pakiruumi:eureka:
Kiitus korraldajatele ja osavõtjatele ka Põltsamaalt, paraku kukkus pahasti välja (pidin öösel ära koju koju haiget hammast valutama sõitma)koju jõudsin ilusti 00 45 astusin kodu ees autost välja ja siis pessa koos hambavalugaConfusedad:
terv.aare
Suured tänud koraldajatele,üritus oli lahe ise omal käel ei oleks loomaaeda kunagi vist jõudnudSmileöine äratus ei olnud just kõigeparem..kuna majas oli palju lapsi..
midugi tänan ma koera omanikku ,loodan et meie pisike teda väga ära ei piinanudSmile
Ja muidugi osavõtjaid olid tublid ..Kokkuvõtteks oli väga tore üritus
krissuke Kirjutas:Suured tänud koraldajatele,üritus oli lahe ise omal käel ei oleks loomaaeda kunagi vist jõudnudSmileöine äratus ei olnud just kõigeparem..kuna majas oli palju lapsi..
midugi tänan ma koera omanikku ,loodan et meie pisike teda väga ära ei piinanudSmile
Ja muidugi osavõtjaid olid tublid ..Kokkuvõtteks oli väga tore üritus

Ei ole koeral häda midagi.Õhtul oli läbi ja magas terve tee.
Imret Kirjutas:
krissuke Kirjutas:Suured tänud koraldajatele,üritus oli lahe ise omal käel ei oleks loomaaeda kunagi vist jõudnudSmileöine äratus ei olnud just kõigeparem..kuna majas oli palju lapsi..
midugi tänan ma koera omanikku ,loodan et meie pisike teda väga ära ei piinanudSmile
Ja muidugi osavõtjaid olid tublid ..Kokkuvõtteks oli väga tore üritus

Ei ole koeral häda midagi.Õhtul oli läbi ja magas terve tee.

Taksikoera ära väsitada on suht raske ülesanne, kui mitte võimatu.:cool_rsvd:
Üritus oli väga kihvt ja sai uusi sõpru/tuttavaid juurde. Vigursõit oli väga huvipakkuv, konkurentsitihe ja hästi õnnestunud. Eriti lahedad olid veel need kelgukoerad - malamuudid ja need teised valgete silmadega (tõug ei jäänud meelde). Seega erilised tänud Indrekule ja tema õele perega, et neid koeri meile näitasid. Millalgi võix selle koerarakendiga kah sõitu teha.

Kuna enne ärasõitu selgus, et väga palju toitu on alles ,siis mõtlesin, et kui järgmine üritus plaanis võix tulijate vahel väikese küsitluse läbi viia, et mida soovitaxe söögipoolisest laual näha või mingid valikvariandid välja pakkuda ja hääletada lasta, veendumax, et pakutav kraam kõigile sobib ja midagi sel põhjusel järgi ei jääx, et inimestel selle vastu huvi puudus. Ja klubilised, kui te olete toidu eest maxnud, siis ei tasu tagasihoidlikud olla vaid tulex kõik ära süüa, mis on.

Mis puudub sellesse ruupori käsitsemisse kell 3 öösel ja muusikasse, siis mina võtsin asja huumoriga ja minu arvates oli see väga pull, eriti kuna kedagi voodist päris välja ju ei aetud (kui "Ja ne Marko" välja arvata Tongue). Ja isiklikult arvan ma, et need lapsed olid piisavalt suured, et üx kehvasti magatud laupäeva öö neile midagi kahju ei tee. Ja üldse, mina küll ürituse ajakavast välja ei lugenud, et kell 11 hakkab öörahu ja kell 8 on äratus. Seega kui ajakavas vastavaid kellaaegu märgitud polnud, siis ei saa ka kedagi süüdistada rahurikkumises, kuna ega keegi siis spetsiaalselt sellex kohale tulnud, et magada saax. Teisest küljest on arusaadav, et mõned tahtsid juba varakult koju sõitma hakata ja kehvalt maganuna ei ole eriti ohutu liigelda. Seega võix järgmine kord hoopis öösel ruupori kaasa võtta ja minna ümberkaudseid külaelanikke tüütama :evil::tongue:

Mingi hetk tuli veel jutux, et järgmisel aastal täitub MB Klubil 5 aastat tegutsemist, seega suvepäevad võix lausa nädal aega järjest kesta. Seega hakake juba raha koguma ja sellex ajax endale töölt vaba aega sebima. Ka võib varsti vast juba neid suvepäevi planeerima hakata, et mida varem, seda parem. Ühtlasi pakux klubi juhatusele välja variandi, et luua foorumisse vastav teema ja lasta klubilistel välja pakkuda järgmiste suvepäevade tegevusi ja sihtkohti. Ja kui nädalane üritus teha, saax selle ajaga ka mitmeid Eestimaa paiku külastada, et nagu väike ringreis kodumaal. See ei tähenda muidugi, et iga päev peab kuhugi tormama, mõnes kohas võib ka 2 päeva järjest olla, et olex aega kaineneda ja 4 promilliseid jääknähte polex Tongue
Muidu väga tore üritus, eks järgmine kord pean kuupäevi paremini sättima. Lahkusin suht varakult, kuna väsimus võttis oma. Eelmine päev olin pulmas pulmaauto juht ja pidu oli kõva.
Aga muidu 5+ eestvedajatele.
Kava oli huvitav ja koht superilus...ja veel lugematu arv mersusid...ilus päev ühesõnaga.

tervisi,
hents
Tore üritus oli! Tänud korraldajatele! Need öised sigadused olid kokkuvõttes ikka naljakad, lihtsalt unised inimesed on pahurad... Laps oli nii väsinud, et ei liigutanud lärmi peale kõrvugi. Tervitused taksikoerale, kes heaks lapsehoidjaks oli Wink)! Ja et sööke jäi üle- mul kanad hoovipeal naeravad, nemad said ju kõik endale, mis üle jäi =)
Järgmisel aastal siis kohtume ja peaks panema nimesildid rinda, sest mina ikka veel ei saanud aru, kes on kes. Ei julgenud küsida ka Wink
Päikest!
Lehti: 1 2