Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Palju õnne mersuklubile
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Täna siis sai 4 aastat ametlikku klubindust meil täis, järgmisel juba juubel
aga äkki siis aastapäeva puhul väike yritus jälle koosTongue? Paneks jälle masinad kokku ja ntx:cruiisiks siis mööda ilma vms.. Saaks ka äkki uusi liikmeid värvata :hump:
Reddog Kirjutas:aga äkki siis aastapäeva puhul väike yritus jälle koosTongue? Paneks jälle masinad kokku ja ntx:cruiisiks siis mööda ilma vms.. Saaks ka äkki uusi liikmeid värvata :hump:

Kajuks uusi liikmeid "ajutiselt" (vist) vastu ei võeta Confusedad:
Aga sellest pole midagi ja ÕNNITLUSED ka minupoolt Rolleyes
Õnne läheb klubile ikka vaja.
Aga see liikmeks saamine on ka minu ajurakkudes hulga küsimusi kergitanud. Eks aeg annab arutust öeldi ennemuiste.
Mersuklubile ikka õnne Rolleyes
Õnne klubile, et ta ikka paisuks ja kestaks Rolleyes
Nonäed siis, õnne ja jaksu siis ja palju ilusaid uusi liikmeid Smile
Ok, 4 aastat on kah saavutus aga kui järgmine aasta klubil juubel on, kas siis peax klubile mingi kingi kah tegema? Klubiliikmete peale saax ikka mingi summa kokku ja muretseda, mida klubil vaja võix minna. Siit ka küsimus, et kas on midagi, millest klubil puudus on või lihtsalt midagi, mis klubi edasi arendax? Aasta aega selle üle mõelda ja siia ideid postitada.
Palju õnne Smile
Palju õnne ka minu poolt, suur suur aitäh eestvedajatele.
Edukat toimimist ka edaspidi.
Nii, menetleks natuke teemat klubi, selle toime, liikmed ja arendus.

Hetkel on lood tõesti veidike nukraks muutunud ja tundub, et juhatus, kaasaarvatud mina oleme natuke suvisel ja unisel lainel ning tegutsemine on olnud väga aeglane ja teinekord olematu. Aga siiski meie kiituseks seda, et oleme ka toredaid üritusi siiki korraldada suutnud.

Aga edasi - see kuu ei jõua, uuel võibolla peame tegema siiski üldkoosoleku ja arutame meie edasisi plaane ja tegemisi, usun, et peame ka korrektuure tegema juhtkonnas ja juhtimises, et asi edasi liiguks. Vajame etteotsa värsket verd ja inimesi, kes viicivad ja tahavad sellega tegeleda, samas lihtne see siiski ka pole.

Seega palun vabandust, et uute liikmete vastuvõtt on olnud tiba aeglane, aga ärge muretsege, nii see ei jää, kuid hetkel on tõesti kiired ajad ja ka suvepäevade korraldamine võtab aja ja muu tegutsemisvõime ära.

Kui kellegil on siiski häid soovitusi ja nõuandeid, võibolla ka tahtmist ise klubi juhtimisest osa võtta, siis minu telefoninumber on siin olemas ja suhtleks edasi just telefonitsi, või näost näkku, foorumis ei taha eriti seda teemat lahata, kuna see viib tihtipeale eksiarvamusele ja tekib palju mõttetuid sõnelusi
Õnnitlused ka minu poolt siit pärnumaalt.Mina igal juhul hoian kindlalt õlga all sellel asjal.
Ka mina plaanin l2hiajal astuda klubi liikmeks. Hetkel pole stabiilset v6imalust klubi toetada jne, ma siiski 6pilane, aga katsun ise asja parandada ja luua vastavaid v6imalusi, sest mul on ysna suur huvi selle vastu.