Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Dünaamilised istmed ei tööta
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere! Autoks on 2014 a e250. Probleem selles, et külmade ilmadega ei töödanud istmete masssaz ja ka istmekülgede kurvitoestus( dünaamilised istmed), kui menüüst muuta mingit õhuga juhitavat istmeseadistust või valida massaaz, siis number muutub ja sekundipärast viskab 0 tagasi. Algas juba eelmine talv aga kuna alati kui pluss kraadid tulid töötas jälle probleemideta mind eriti ei häirinud. Nüüd hommikul miinus kraadidega kuulsin nagu vasakult mingit 1sek visinat ja enam ei toimi ka plusskraadidega. Kas keegi oskab midagi soovitada või mis koht on pädev diagnostikaga. Tänud!
Heal juhul on äkki õhuvoolik lahti kusagilt. Halval juhul on kusagil padjas auk. Diagnostika võibolla ütleks kummas istmes probleem esineb, kuid midagi enamat mitte.
Tere! Huvitaski, et kas mõni koht on pädeva diagnostikuga. Eelnevalt olen korra käinud mb abis ja jäi väga hea mulje. Samas nende töögraafik ja asukoht ei sobi kõige paremini. Kas Hort auto või Lesven suudavad aidata? Lootsin pigem saada sellist vastust, et kellelgi on sarnase probleemiga kokkupuude olnud ja mingi koht on aidanud enne Vehosse minekut.
Leidsin vea ülesse, pagassis vasakul on istmete õhupump, selle küljest oli õhutoru lahti visanud. Surusin kinni ja kõik hakkas tööle.
Ise tehtud, hästi tehtud Thumbsup Järgmisel hädalisel kenasti juhis ka olemas.