Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Kutsikal jäävad esipidurid vahest peale
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Viimasel ajal olen paar korda tähele pannud, et esipidurid on peale jäänud. Järsku kaob mineks ära ja kõik. Läksin välja ja kärsakas käis üle pea :biggrin: Kettad olid ka jumala tulised. Ei saa pihta miks nii teeb. Pidurid on võrdselt peal. Sellest järeldan seda, et õli ei lähe vist tagasi ja ei lase pidureid maha.

Andke nõuShy
on vist viimane aeg kummikatted üle vaadata ja silindrite-kolbide puhastamine tuleb ka arvatavasti ette võtta.
harjuta pidurite silindreid natuke ja saadki korda.
Neid mõne aja eest vaatasin. Täiesti korras. Kummid terved ja kummide sees ilusti määre ka, liikusid ainult sõrmega puudutades. Ja vaevalt et nad koos hakkaks nii jamama. Ikka õlisüsteemis probleem vist.
ABS on?
Pidurivoolikud mis nägu?
Kolvid liiguvad takistusteta?

Mul on olnud juhust kakelda pidurivoolikuga, mis oli väljast päris viisakas, aga seest täitsa pude ja takistas justnimelt vedeliku tagasivoolu.
ABSi pole, pidurivoolikuid pole ka vaadanud. Ka kolbidest ei tea ketkel midagi, viimati kui suportite kallal käisin, oli kõik korras, osad mis liikuma pidid, liikusid kergelt. Aga jah, you never know Big Grin Milleski ei saa siinkohal kindel olla enne, kui pole asja ise järgi vaadanud. Aga enne kui põhjalikult uurima hakkan, tahaks lihtsalt teada, millised on võimalikud variandid.
vaata piduri peasilindri mansetid üle
Krt ükspäev oli kõik jumala normis ja nüüd nöögib jälle. Ei saa mina sest aru. Aga mis siis mansettidel viga saab olla et nende pärast pidurid peale jäävad?

Või äkki prooviks piduriõli ära vahetada?
Andke nõu, umbes ei taha midagi lõhkuma hakata :S
Kas ei peaks piduri peapump ohutuse seisukohalt olema kahe sektsiooniline st.esimesed ja tagumised rattad eraldi.Mina ühendaksin pumba küljest esimeste rataste peale mineva piduritoru/d lahti(surve maha).Siis saab teada,kas vigased supportid või pumba sektsioon.
See on jah väga loogiline ja väärt mõte :eureka: Siis on kohe selge kummas osas viga. Tõenäoliselt on see siiski piduri peasilinder ja vast siis esipidurite sektsioon nöögib.

Kui pidur peale jääb, siis hakkab pedaal ka ülevalt poolt võtma, nii kui pihta lähed kohe pidurdab.
Nonii, täna jäid siis jälle pidurid veidi peale. Läksin välja ja keerasin esipidurite torud lahti. Kui olin ühte natuke lahti päästnud, siis tuli sealt veidi õli ja pidurid olidki maas. Seega on viga teada.

Esialgu proovin esimeste pidurite õli ära vahetada ja kui ei aita, siis kisun korra peasilindri lahti. Eks siis paistab mis saab Smile
Jama ikka endine Sad
Oskate ehk soovitada kust võiks leida piduri peasilindri joonise? Sellest oleks palju abi.