Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W210 320CDI TOSSAB
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
tere ~! 
2002 aasta mb 320 cdi kangesti-jubedasti tossab ja ülevaatuselt läbi ei lähe .
mis peaks tegema või kuhu pöörduda et selle korda saaks --või kust alustada Smile
Kui tossab, siis järelikult saab palju kütet või vähe õhku. Seda muidugi juhul kui on tegu musta tossuga. Hall toss on juba kehvem uudis. Sisselaske kolle maha ja puhasta kõik ära, et masin hingata saaks. Võimalusel pista egr pimedaks ja lase välja progeda või peta ise ära.
minu arust on must toss , kus seda progeda saaks muidu--kelle poole pöörduda
Diagnostika tegemiseks pöördu Lesvenisse ja egriga... Otsi googlest egr delete. Vbolla teeb Lesven ka, aga pole kindel.
Oled kindel, et sinu auto puhul ei ole eelmine omanik "tarkvaraga manipuleerinud"? Võimalik, et midagi on juba eemaldatud, midagi on juba välja progetud. See kõik ei ole meil siin Eestis väga legaalne tegevus. Ühe sellekohase jutukese leidsin googeldades, võid silmaringi laiendamiseks lugeda.
https://karla.ee/kui-dpf-filtri-eemaldam...paljudest/
lähen jah lesvenisse ja proovin diagnostikat saada
Ärge seda karla auto juttu päris tõsiselt ka nüüd võtke. Kui "mehhaanik" otsis nädal aega viga taga ja lõpuks leidis vea mille oleks võinud poole päevaga loogiliselt lähenedes leida, siis ma päris kullana seda juttu ei võtaks. 210 kerega masinal veel pole tahmakat õnneks ja eks need tahmakad täituvad ka sellepärast, et on lühikesed otsad ja auto on juba vana. Alati ei pea autol midagi viga olema. Suurema läbisõiduga masinat saab hoida ka sellega kui paigaldad "oil catch can"-i. See vähendab natukenegi tahma teket klappide peal ja sisselaskes.
"oil catch can" mis see on ?