Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w220 s500L 2004 aasta kõrvalistuja massaž ei toimi
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Nimelt antud autol ei toimi kõrvalistuja massaž funktsioon, sisselülitusplokil ükski tuli ei sütti(tõstsin juhi omaga ümber, ikka ei toimi), iste liigub igasse asendisse, soojendus töötab, ventilatsioon töötab, mälud töötavad. Kaitsmed terved. Launchiga ligi plokile istme all ei saa. Kas võib olla istme all olev plokk läbi või kust peaks viga otsima?
(20-09-2021, 10:12 AM)s500w220 Kirjutas: [ -> ]Nimelt antud autol ei toimi kõrvalistuja massaž funktsioon, sisselülitusplokil ükski tuli ei sütti(tõstsin juhi omaga ümber, ikka ei toimi), iste liigub igasse asendisse, soojendus töötab, ventilatsioon töötab, mälud töötavad. Kaitsmed terved. Launchiga ligi plokile istme all ei saa. Kas võib olla istme all olev plokk läbi või kust peaks viga otsima?

Massaži sain toimima, alguses vahetasin selle ploki, kuhu voolikud sisse jooksid. Selle viga polnud. Siis vahetasin teise ploki istme all ja oligi selle viga. Aga millegi pärast teatud nupud toimivad nagu tagurpidi. Istme edasi-tagasi liigutamine ning mazzaži nupud. Kas antud plokk vajab kuidagi kodeerimist või milles muus häda võib olla? Juhtmed on õigesti.