Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w208 manuaaliks
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kui keeruline/kallis on w208 142kw manuaaliks teha ning mis tüüpi käigukast sinna läheb?- Hetkel 722.6 all aga viskab avariisse aegajalt kickdowniga.

Keeruline ja kallis on õiged märksõnad, lisaboonusena võib tulla ülevaatusel üllatusi (registris kasti tüüp olemas). "Rauast" asjade ümbertõstmine on tehtav (kuigi mõttetu), elektroonikale selgeks teha, et palju tegevusi väljus tema kontrolli alt, võib palju keerulisemaks osutuda. Oluliselt lihtsam ja odavam on olemasolevat remontida või asendada.
(23-08-2020, 10:43 AM)dannuuu Kirjutas: [ -> ]Kui keeruline/kallis on w208 142kw manuaaliks teha ning mis tüüpi käigukast sinna läheb?- Hetkel 722.6 all aga viskab avariisse aegajalt kickdowniga.

Hästi tegemine on kindlasti kallim, kui olemasoleva remont. Suvalise kepikasti allamuterdamine ja mootori kuidagi käiomapetmine on ilmselt samas hinnas olemasoleva remondiga. Elektriauto ju: enamus peavalu tuleb arvutiga.

Mercedes-Benz automaate osatakse remontida küll. Tonniga võiks päris uueks saada.
Kui kõik tööd rauast kuni elektroonikani oskad ise teha ja aega on üle, siis võib teha.
Muudel juhtudel on kindlasti odavam ja praktilisem oma tõrkuva automaatkastiga isend maha müüa, panna raha juurde ja osta manuaalkastiga variant.