Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Mercedes benz 420 se
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere. Tekkis silmapiirile üks 420 se 1989 aasta. Oleksid mõned ksimused. Mida peaks selle auto juures vaatama(tüüpvigu on ve). Kuidas on see mootor selle auto juures? Ei tahaks päris bensuröövlit, võtaks muidu kohe 560. aga kuna kongreetne eksemblar tundub üpris soodne( hind tuleb vist alla 35000) ja korralik siis las olla see mootor, kui muidugi pole kõige halvem variant. Müüja sõnul on ainuke viga, et parem esiratas teeb ,imelikku häält. Mis võib selle põhjustaja olla? milline see halvem viga võib olla? Auto asub ise aga saksas kahjuks, seega natuke peavalu( niisama sinna vaatama minna liialt mõtetu). Ja ,märgitud on et EURO 2. Mida see tähendab ja kas see on parem kui EURO 1. Mis vahet sellel nagu mulle on? Aitäh vastamise ja nõuannete eest.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?V...&rd=1&rd=1
siin on siis see pakkumine. äkki aitab soovitusi anda. buy now price tuli 2700 euri..
Sellise kuue ostmise puhul tasub mõelda kui palju sa aastas sõidad. Kui vaja ikka igapäev sõita ja palju siis teda värskena hoida on suht raske ja suht kulukas. Räimeks ei ole mõtet sõita suht kahju vaadata selliseid isendeid.Ei tea muidugi seda rahalist seisu sul aga kui seda üleliigset raha on siis ei ole probleemi. Ise enda kuuega sõidan kuskil 10-12 kilo aastas, mis on normaalne , talvel ta seisab mul.
Piltidel tundub roostet olema aga see tglt suht väike asi, raskem on nüüd need kroomdetailid stangedel, kasutatud suht raske leida ja kui leiad siis odavalt neid ära ei anta. Oluline on vaadata üle kas kõik need lisad toimivad ja kuulata kuda mootor töötab ja jälgida ka sel ajal mida tahhokas teeb. Kui jukkerdab või lonkab ikkagi siis tasuks uurida natuke. Veermiku osa ple mõtet karta peale nivookate ei ole midagi ülejõu käivat vb natuke kallim on kui keskklassi autodel. Muidu on kuus hea ja tugev auto, et ega tal selliseid erilisi raskeid kohti ei ole mida tuleks nii jälgida. Vaadata lihtsalt tavapäresalt nagu igat teist autot ostaks. Kilometraas ei ole väga suur selle masina kohta, kuigi jah palju neid numbreid uskuda saab.
Et ikka kulukam kui näiteks 300ce/320ce pidamine? Igapäeva kasutusse ikka jah...
Ei oska kindlalt öelda kuid olen kuulnud jah et nelja pidamine on odavam ma ei tea kas see kupeede kohta ka kehtib. Kuid kindlasti sõltub selle auto ostmise puhul ka mis seisus sa ta saad. Kui tehnika on käest ära lastud siis on natuke raske jälle järjepeale saada st tuleks peale ostu vead kohe ära likvideerida muidu hiljem on raskem järjele saada sest ajapikku lisandm autole ikka mingeid vigu juurde. Muidu on head autod, ei lagune kui just enda sõidustiil sedaei soosi, katsu lihtsalt võimalikult hea isend välja vaadata mis su rahakott kannatab on endal pärast lihtsam.