Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Kolin esisillas mida keegi ei suuda avastada
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
W211, ilma õhuta. Kuuaega tagasi hakkas kolisema sild, aina hullemaks läinud. Kahes kohas kontrollis käidud ja kõik on väidetavalt tihke ja lõtkuvaba. On kellegil samat peavalu valmistanud, või oskab keegi pajatada mida veel kontrollida võiks? Ennem kui terve silla uue panen ette ja tolku pole.
Raske on tuvastada amordi kolinat, kuid enne võiks uurida stabika sarniire
Ei ole ju niii raske, põhimõte on selline, et kui kõik muu on 100% korras ja ikka koliseb, siis järelikult on amort pekkis...Eusa_dance

(kehtib juhtudel, kui amorti ei saa prooviks alt ära võtta)

.
Elasin sama saaga läbi, lõpus tuli välja et roolilatt koliseb.
Just käisin veoka sillakontrollis, kus raputati ja väänati ja kolistati. Niipalju targem, et vasakul pool on kobin, ja midagi annab läbi. Kas amort, tugipadi vms. Eks kangutan edasi
Meil oli C klassiga sama teema. Aga kui midagi muud enam ei leia, siis 95% tõenäosust, et rooilatt.
Hakkasin juba latti ostma, kuid kolina põhjustaja teada. Alumise tagumise õõtsa küljes olev stabika kondi šarniir elas seal salaja oma elu. Laur pani täppi. Ei saa igalpool amatööride juures käia ikka.
(03-05-2018, 06:47 PM)Renee_ Kirjutas: [ -> ]Hakkasin juba latti ostma, kuid kolina põhjustaja teada. Alumise tagumise õõtsa küljes olev stabika kondi šarniir elas seal salaja oma elu. Laur pani täppi. Ei saa igalpool amatööride juures käia ikka.

Mul isal S211-ga oli sama jama, käis ka mitmetes kohtades, kaasa arvatud ka MB-dele spetsialiseerunud kohtades ja vahetati erinevaid juppe, aga kolin ikka kogu aeg alles. Lõpux oli viga ikka stabikaga seotud, mida korduvalt välistati.
Stabika konti logistades ei näegi, vähemalt tava ülevaatusel mitte.