Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: MB viano 2.2 Kliima ventilaator ei tööta
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Milles võiks asi olla,lülitades konditsioneeri sisse siis pump rakendub kuid ventilaatorid käima ei hakka ja salongis hakkab õrnalt jahedat õhku tulema, sõites ( kuna õhuvool tekib ja jahutab kliima radiaatorit) hakkab normaalselt külma tulema. Aga ventilaatorid tööle ei hakka, ventilaatoritele lastud otse vool peale ja töötavad, kontrollitud ka relee.
(21-06-2017, 07:23 AM)haazer Kirjutas: [ -> ]Milles võiks asi olla,lülitades konditsioneeri sisse siis pump rakendub kuid ventilaatorid käima ei hakka ja salongis hakkab õrnalt jahedat õhku tulema, sõites ( kuna õhuvool tekib ja jahutab kliima radiaatorit) hakkab normaalselt külma tulema. Aga ventilaatorid tööle ei hakka, ventilaatoritele lastud otse vool peale ja töötavad, kontrollitud ka relee.
Minu Sprinteril oli sarnane jant,seal on mingi bloki moodi asi ventikatel(olen elektris suht juhm) ja see plokk maksis päris vene keeles.Mina lasin ühel elekrtroonikul selle korda teha,maksis 30 jevru rutsi kui mäletan.Nüüd korras aga nüüd andis kliimapump saba Eusa_wall