Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w210 '97 Võtmed ei tööta
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere Targad! Probleem järgmine et võti ütles üles, kohalikud targad räägivad, et kas võti unustas koodid või said koodid nö. otsa. Varuvõti ka ei funktsioneeri.Autoks 97. E240.Kesklukk töötab. Kas ainus variant on tellida uus võti mis pidi olema umbes 5000 eeku. Igasugune nõuanne teretulnud.

edit: pealkiri.
marko27 Kirjutas:Tere Targad! Probleem järgmine et võti ütles üles, kohalikud targad räägivad, et kas võti unustas koodid või said koodid nö. otsa. Varuvõti ka ei funktsioneeri.Autoks 97. E240.Kesklukk töötab. Kas ainus variant on tellida uus võti mis pidi olema umbes 5000 eeku. Igasugune nõuanne teretulnud.
tegemist siis vist "smartkey'ga". kui mõlemad võtmed ei tööta, siis ma kahtlustaks pigem süüteluku viga. kahel võtmel korraga koodid vaevalt otsa saavad. arvuti külge ja selge pilt.
Minu andmetel pole see teine võti kunagi töötanud, nii et selle kohapealt ei oska nagu seisukohta võtta, aga kui eelmisest postitusest aru sain saab võtmed arvutiga ära kontrollida?
marko27 Kirjutas:Minu andmetel pole see teine võti kunagi töötanud, nii et selle kohapealt ei oska nagu seisukohta võtta, aga kui eelmisest postitusest aru sain saab võtmed arvutiga ära kontrollida?
täpselt nii, auto peab ka muidugi olema, sest arvuti ühendatakse autoga. aga samas võib tekkida probleeme, kui pole ühtegi toimivat võtit, sest arvuti suhtleb autoga siis kui on süüde sees.

kunagi arvutasin midagi, et kui kasutada võtit ca 8x päevas, siis jagub koode kuskil 25'ks aastaks. seda siis ühel võtmel, aga võtmeid saab kokku 5 tellida. meibi on nüüd süsteemi uuendatud, pole uurind.

ega sul muud valikut vist pole kui tassida auto silberisse...
kas on ikka elektrooniline võti . või käivitad ikkagi raudvõtmega??????? kas salongis peegli küljes on punane ja roheline tuli ,mis vilguvad kui avad ja sulged kesklukustust???????ja kui käivitad ,siis kas need vilguvad kordamööda. või ei keera võti ültse syytelukku. kirjelda viga täpsemalt.
sama probleemi eesi,tegu siis elektroonilise võtmega e. smartkey-ga,ostes autol ainult üks võti kaasas ja nüüd ei käivitu,ei juhi kesklukku(patareid panin uued).Teab keegi õelda kas on võimalik süütepesa ja võtit eraldi diagnostida kuna pole kindel kumb neist saba andis?
eespool öeldi, et võtit eraldi ei saa, peab olema süütelukus
Meil praegu firma http://www.lukuabi.ee/ sõbrades ja nemad võivad teile aidata, praegu nad isegi võivad need el.võtmed tellida ja seadistada autoga ja samuti diagn teha
eDiCk Kirjutas:Meil praegu firma http://www.lukuabi.ee/ sõbrades ja nemad võivad teile aidata, praegu nad isegi võivad need el.võtmed tellida ja seadistada autoga ja samuti diagn teha
kodulehel neil ainult metallist võtmed ju?
jah lehel aint metallist kuid ma ise rääkisin ja vene foorumis on teema selle kohta ja nad ütlesid et remondivad või tellivad imogaplastmassist ka
http://mb.sbs.ee/showthread.php?tid=2443
Et kas siis smartkeyd pole vaja enam esindusest tellida?
jah seda nad [tlesid
vot ootame esimest inimest kes tellib ja pärast kirjutab arvamusi
tellisin silberist pesa + võti 15k :S.kuna mul oli ainult üks võti ja ülejäänud plokeeritud pidi veel mingi personaliseerimis võtme kah tellima.
hinna võrdluse mõttes võiksid hinda küsida!