Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Millist signat osta?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Küsimus siis selline jah, et oleks vaja signat, hinnaklass 2k-3k. Kas keegi oskab midagi soovitada?
Ise paigaldasin Tartus sellises kohas nagu OOS (http://www.autoteenindus.com/)

Sain miskid väga mõistlikud hinnad, aga eks läbirääkimiste küsimus. Muidugi tasuks uurida ka distantskäivitusega signalisatsioone. Minu meelest ei olnud oluliselt kallimad tavalistest ja talvel ikka hea sooja autosse istuda.
mina ei usalda peale cobra midagi.
Omal peal cobra ja rahul.Aga kas 3k eest saab kõige lahjema paketi(ilma ultraheliandurite ja akuta) kätte ?
Heinar Kirjutas:Omal peal cobra ja rahul.Aga kas 3k eest saab kõige lahjema paketi(ilma ultraheliandurite ja akuta) kätte ?

Päris 3k'ga ei saa vist ja kas on mõtet sellisel "blank" variandil... Mongoose peaks kätte saama 2-3k'ga, odavamatest peaks see päris normaalne olema. Seal "Vaba teema" all on kah alarmidest juttu ja linke kah (otsinguga peaksid ilusti leidma).
Täiesti korraliku Cobra saab kätte 3,5 kiloga koos paigaldusega.
Mongoose panen peale, suht normaalse paketi ja koos paigaldusega 2.4k...homseks aeg juba kirja pandudSmile, tänud vastajaileSmile

edit: kusjuures hind oeleneb täitsa firmast, käisin selllises firmas nagu autoekspert, seal pakuti vb nats paremat varianti aga ikkagi oli hind paigaldusega 4.5k
Karl Kirjutas:Täiesti korraliku Cobra saab kätte 3,5 kiloga koos paigaldusega.
valetad, täiesti normaalse cobra 3193(modulaari) saab kätte koos paigaldusega 3300kr'ga hetkel.

mongoose mongooose, pange oopis genmax....bljäääd. :S
marek Kirjutas:mongoose mongooose, pange oopis genmax....bljäääd. :S

miks nii karm mongoose vastu.
5 kilosed lahendused mongoosel päris korralikud

edit: sry karl näpukas oli
parandasin ära
AMG_CE Kirjutas:
Karl Kirjutas:mongoose mongooose, pange oopis genmax....bljäääd. :S

miks nii karm mongoose vastu.
5 kilosed lahendused mongoosel päris korralikud

Hallooo AMG,mina pole Mongooset sõimanud! (mitte et ma temast midagi eriti arvaks...). :-)
Nagu mind eelmistel suvepäevadel valgustati, et mongoose puldid pidid kaugelt võtma ja see pidi üheks asjaks sobima...:boom:
Heinar Kirjutas:Nagu mind eelmistel suvepäevadel valgustati, et mongoose puldid pidid kaugelt võtma ja see pidi üheks asjaks sobima...:boom:

Ma olen kuskilt lugenud/kuulnud, et pultide nn "võimsust" saab vähendada kah. Pead küll ei anna.
sm. pelle Kirjutas:Ma olen kuskilt lugenud/kuulnud, et pultide nn "võimsust" saab vähendada kah. Pead küll ei anna.
jah, paned tyhja pataka sisse või lõikad antenni maha. :lol:
Suvel puutusin signadega tööalaselt (kasko kindlustuse teema) suht tihti kokku ja nägin igasuguseid ime moodustisi masinate peal. Omast kogemusest tooks ära firmad mis kõige parema mulje jätsid. Nägin kuskil 500 erinevat masinat ning kiidaks Gemelit ning Cobrat mis töötasid pea alati perfektselt. Defa oli ka enamvähem kuigi kohati esines üksikuid probleeme. Millegi pärast kasutas suurem osa vene rahvusest kodanikke mingeid x firmade tooteid. Puldid ning funktsioonid olid küll palju tõotavad aga tavaliselt tuli nad kõik kontrolli suunata kuna need ei tahtnud oma funktsiooni täita.

Mainin ühtlasi ka ära immobilaiserite kohta:Soovitaks soojalt Skybrake-i ning kui ei raatsi selle eest maksta siis Gemel. Confusedmile:
MR.Molehill Kirjutas:Suvel puutusin signadega tööalaselt (kasko kindlustuse teema) suht tihti kokku ja nägin igasuguseid ime moodustisi masinate peal. Omast kogemusest tooks ära firmad mis kõige parema mulje jätsid. Nägin kuskil 500 erinevat masinat ning kiidaks Gemelit ning Cobrat mis töötasid pea alati perfektselt. Defa oli ka enamvähem kuigi kohati esines üksikuid probleeme. Millegi pärast kasutas suurem osa vene rahvusest kodanikke mingeid x firmade tooteid. Puldid ning funktsioonid olid küll palju tõotavad aga tavaliselt tuli nad kõik kontrolli suunata kuna need ei tahtnud oma funktsiooni täita.

Mainin ühtlasi ka ära immobilaiserite kohta:Soovitaks soojalt Skybrake-i ning kui ei raatsi selle eest maksta siis Gemel. Confusedmile:

99% nõus, lisaks veel meta, aga mina paneks pingeritta cobra, gemel/meta(erinev kleepekas) ja odavatest eaglemaster/secure. olude sunnil tuleb ka defat kasutada, kuna korralikud firmad ei paku siukestele asjadele korralike alarme nagu saab ja vulva.
Defa nüüdseks poolteist aastat peal olnud ja seni laitmatult töötanud. Varem esinesid Defa-l miskid puldiprobleemid aga paar aastat tagasi tulid uued puldid ja need töötavad normaalselt. Pultide tegevusraadius on suht väike.
Andres65 Kirjutas:Defa nüüdseks poolteist aastat peal olnud ja seni laitmatult töötanud. Varem esinesid Defa-l miskid puldiprobleemid aga paar aastat tagasi tulid uued puldid ja need töötavad normaalselt. Pultide tegevusraadius on suht väike.
uued mustad(universaalsed) puldid toimivad jah tiba paremini. väga suur miinus on defal veel ploki suurus, mis on nagu telliskivi...
Andres Kirjutas:mina ei usalda peale cobra midagi.

Muide mina isiklikult ei arutax eriti avalikus foorumis milline alarm mul peal on. Foorumit võivad lugeda ka igasugused pätid. Mul sõbral varastati mõned aastad tagasi ära Audi S4, kuigi ta oli just lasknud paigaldada salaluku. Pole küll 100% kindel, kuid arvan, et ta lobises sellest Audi foorumis ja varas võis sealt infot saada. Samas võis ka salaluku paigaldaja asjaga seotud olla või varas tuli ise selle peale. Aga kuna sõber autot tagasi ei saanud, ei ole teada, kes või kuidas selle varastas. Jutu mõte selles, et internet ei ole just kõige parem koht, kus arutleda oma autoalarmide või muude vargavastaste süsteemide üle.
Kui mingit odavamapoolset siis võta juba kahepoolse sidega, maksab kah miski 2-2,5k